Splash – colectia must-have a verii!

June 26, 2023
8
Views


Aceasta iti va asigura o aparitie stralucitoare, indrazneata si cu accente fine de culoare. Intreaga gama este superba, cu 3 modele minunate, si anume, Crocs Splash Glossy Strappy Sandal, Crocs Splash Glossy Slide si Crocs Splash Glossy Flip. Toate cele trei perechi se bucura de tehnologia Croslite, care ofera un confort senzational piciorului, alaturi de un design simplu, ce poate fi asortat cu orice tinuta ai alege. Mai mult, cele 3 modele sunt extrem de light, cu o parte superioara moale si create dintr-un material water-friendly, deci nu-ti face griji sa le porti in apropierea apei.

 

Fiecare piesa din colectia Splash este creata pe baza unui material usor de curatat, care se usuca instant, fiind item-urile de vis atunci cand esti in vacanta. De asemenea, flexibilitatea si libertatea de miscare pe care o acorda este sinonima cu perfectiunea.

Astfel, indiferent unde alegi sa mergi in acest sezon, nu uita sa-ti pui in bagaj  cel putin o pereche de Crocs Splash. Colectia este disponibila in magazinele Crocs din AFI Cotroceni si ParkLake.

 

 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *