Scapă de caniculă și aglomerația din oraș, la Muntele Mic

June 28, 2023
30
Views


Cel mai curat aer din lume

Cu toate că lunile de vară vin cu o căldură care le dă bătăi de cap celor din oraș, unele zone din apropiere se bucură de prilejul încălzirii atmosferei, iar un astfel de loc este Muntele Mic. Acesta oferă o oază de relaxare și răcoare în mijlocul naturii, la o aruncătură de băț de Timișoara. Aici, vizitatorii se pot bucura de plimbări în aer liber, picnicuri, drumeții pe jos sau cu bicicleta, tenis de câmp, ATV, foto hunting și chiar scăldat în apele cristaline ale râurilor și cascadelor din zonă. 

În apropierea locului se află și Poiana Mărului, locul despre care se spune că deține cel mai pur aer din lume. Tot una dintre minunățiile din împrejurimi este și Cascada Șucu, locul de basm pentru cei care îți doresc un bronz de munte, sănătos, care să reziste tot anul, fără să trebuiască să suporte arșița de pe plajă.

Distracție și relaxare la hotel de 4*

Pentru cei care doresc să petreacă mai mult timp în această zonă și să se bucure de toate aceste atracții, există Montis Hotel&Spa, un hotel de 4 stele care oferă servicii impecabile. Montis pune la dispoziția oaspeților săi o gamă variată de facilități pentru a se bucura pe deplin de șederea lor. Zona de spa cuprinde piscină interioară cu apă încălzită, ideală și pentru copii, o salină pentru o respirație sănătoasă și saună uscată pentru a-ți revigora corpul și mintea. Iar pentru că Montis se gândește la toate, pentru cei aventurieri bicicletele pentru drumeții se pot închiria chiar din fața hotelului.

Camerele de ședere sunt comfy și cozy, cu un design modern, dar care aduc vibe-ul unei căbănuțe în mijlocul munților Alpi. Restaurantul Montis este deschis pe toată perioada anului și deține preparate tradiționale și internaționale, iar din bar nu lipsesc băuturile diversificate: prosecco, șampanie, fresh, cocktails, vin, limonade etc. Totodată, restaurantul deține 100 de locuri, iar aici se pot organiza petreceri uimitoare pentru momente speciale: zile de naștere, cununii, absolviri etc.

Hotelul Montis nu este doar un loc de relaxare și distracție, ci și o opțiune excelentă pentru oamenii de afaceri, astfel unitatea de cazare deține și o sală încăpătoare cu toate cele necesare unui eveniment corporate, indiferent de natura lui: working session, lansări de produs, corporate party, conferințe, team-building. În plus, terasa hotelului are o priveliște spectaculoasă către pădurea de care este înconjurată, iar aici ziua se poate lucra în liniște de pe laptop, iar seara un DJ poate schimba complet atmosfera. 

Vacanță pentru cei mici 

În mijlocul unei lumi dominate de tehnologie și agitație urbană, Muntele Mic este locul ideal pentru un refugiu natural și liniștit, oferindu-le copiilor oportunitatea de a se elibera de stresul acumulat într-un an școlar plin de schimbări și grevă. Acest loc îi încurajează pe cei mici să uite de gadgeturi și să se reconecteze cu natura autentică.

Înconjurată de păduri dese și vârfuri mărețe, zona de lângă Montis oferă un cadru perfect pentru a petrece timp în aer liber. Copiii pot să se bucure de plimbări relaxante prin pădure, să exploreze trasee montane spectaculoase sau să se aventureze în drumeții către vârfuri înalte, unde vor fi răsplătiți cu priveliști panoramice uluitoare. 

Aceste experiențe captivante îi ajută pe cei mici să-și dezvolte abilități fizice și să-și concentreze atenția asupra activităților în aer liber, înlocuind dependența de tehnologie cu bucuria explorării naturii alături de familie. 

Montis Hotel&Spa este alegerea perfectă pentru cei care doresc să se bucure de o vacanță relaxantă în mijlocul naturii, departe de agitația și căldura sufocantă a orașului, singuri sau cu familia. Cu facilități de top și servicii impecabile, acest hotel oferă o experiență memorabilă și plină de satisfacții pentru toți oaspeții săi. Indiferent dacă vizitezi Muntele Mic pentru a te bucura de activitățile în aer liber sau pentru a participa la evenimente de afaceri, acest loc de basm te va întâmpina cu brațele deschise și te va face să te simți ca acasă în mijlocul naturii și al confortului.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *