Descoperă secretul curățării delicate și eficiente a pielii cu apa micelara naturală de la Vivanatura

June 30, 2023
24
Views


Vrei sa afli de ce apa micelară pe bază de zahăr are performanțe remarcabile?

Știai că apa micelară pe bază de zahăr devine o opțiune din ce în ce mai populară în ceea ce privește produsele de curățare și demachiere a tenului? 

Iată câteva motive care te vor convinge sa încerci și tu aceasta apă micelară pe bază de zahăr:

1. Conține ingrediente naturale:

Se bazează 100% pe ingrediente naturale regenerabile (zahăr), este 100% biodegradabil, combină curățarea puternică și compatibilitate excelentă cu pielea.

Contribuie la reducerea deșeurilor în apa naturală și ecosistemele marine.     

2. Indepărtează eficient machiajul:

Apa micelară pe bază de zahăr este eficientă în îndepărtarea machiajului, inclusiv a machiajului rezistent la transfer, cum ar fi rujul și mascara. 

Formează miceli lipid-zaharidă ce conferă  proprietăți unice care permite să interacționeze rapid cu murdaria de pe suprafața pielii (grasimea și impuritățile) permițându-le să fie îndepărtate ușor de pe piele.

2. Curăță profund:

Are capacitatea de a curăța în profunzime pielea, îndepărtând impuritățile și excesul de sebum. Aceasta poate ajuta la desfundarea porilor și la prevenirea apariției punctelor negre și a acneei.

3. Oferă delicatețe și hidratare:

Datorită formulei sale blânde și fără alcool, apa micelară pe bază de zahăr este potrivită pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea sensibilă și uscată. Nu usucă sau irită pielea, ci o lasă hidratată și catifelată.

4. Nu necesită clătire:

Unul dintre avantajele apelelor micelare este că nu necesită clătire. Pur și simplu se aplică pe un disc de bumbac și se șterge delicat pe față, fără a fi nevoie de apă. Acest lucru face ca apa micelară să fie o opțiune comodă și rapidă pentru curățarea tenului, în special în călătorii sau în situațiile în care nu ai acces la apă și săpun.

Vivanatura a făcut pentru tine două ape micelare naturale foarte eficiente pe bază de zahăr care au grijă de pielea ta. De cele mai multe ori flosirea produselor de machiaj pot provoca îmbătrânirea pielii dacă nu sunt corect curățate de pe față și decolteu.

Laboratoarele Vivanatura reunesc în procesul de producție beneficiile tehnologiei micelare și ale ingredientelor naturale, pentru o experiență de curățare delicată și eficientă a pielii.

Formula noastră unică combină ingrediente naturale de înaltă calitate, fără substanțe chimice sau aditivi.

Cele două ape micelare naturale pe bază de zahăr sunt Apa micelară hidratantă cu acid hialuronic și Aloe Vera 99,5% naturală și Albă ca Zăpada – Apă micelară pentru luminozitate cu ginseng și vitamine 96,5%, care demachiază eficient, hidratează în profunzime, oferă luminozitate și protecție tenului pe parcursul întregii zile.

 

Principalele beneficii ale apei micelare de la Vivanatura includ:

1. Curățare delicată și eficientă a pielii de impurități și particule de poluare, îndepărtează cu ușurință machiajul de pe față, ochi, buze și decolteu.
2. Contribuie la hidratarea pielii.
3. Este îmbogățită cu prebiotice care ajută la protejarea microbiomului pielii.

Pentru mai multe informații , vizitați site-ul nostru https://www.vivanatura.ro/ sau contactați-ne la 0751 078 171.

Toți cei care vizitează site-ul beneficiază automat de reducere 33% la orice produs cu link-ul vivanatura.link/lyberși de 43% la orice trusă cadou din secțiunea Cadouri și Truse.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *