Stimulezi vânzările și reduci pierderile cu ajutorul Notificărilor prin SMS

July 3, 2023
23
Views


Deții un magazin online și vrei să crești rata de conversie? Nimic nu se compară cu eficiența notificărilor prin SMS! Mai ales dacă promovezi reduceri sau lichidări de stoc! Știai că Marketingul prin SMS înregistrează, în medie, o rată de conversie cu 200% mai mare decât alte strategii de marketing digital?

Ești prestator de servicii financiar-contabile și vrei să îți anunți clienții că au avut loc unele modificări foarte importante? Vrei te asiguri că toată lumea primește informația sau că o citește la timp? Trimite notificări  în masă prin SMS! Știai că SMS-urile au o rată de deschidere de 99%?

Deții o clinică medicală și vrei să trimiți remindere pacienților? Trimite notificări automatizate prin SMS și vei reduce semnificativ neprezentarea la programare! Știai că mesajele SMS sunt citite, de regulă, în maxim 3 minute de la primire?

Deții un lanț de magazine fizice și vrei să crești vânzările informându-ți clienții despre promoțiile în curs? SMS-ul este soluția! Știai că 9 din 10 consumatori preferă să comunice prin mesaje SMS cu afacerile? 

Deții un fast-food și nu ești mulțumit de promovarea prin flyere? Știai că voucherele livrate prin SMS au rate de folosire de 10 ori mai mari ca cele tipărite? Trimite SMS-uri în masă și comenzile vor veni negreșit!

În această eră a tehnologiei mobile, mesajele text au devenit un mijloc de comunicare cu clienții eficient și rentabil.  

Printr-un SMS clasic de 160 de caractere în care incluzi un link scurt către site-ul tău sau printr-un SMS Rich Media cu 8000 de caractere și elemente media interactive captezi garantat atenția potențialilor sau actualilor clienți.

Vrei să știi cât costă o campanie SMS? Vezi aici prețurile: 

https://www.sendsms.ro/ro/bulk-sms-2/

Cu ajutorul Notificărilor prin SMS crești vânzările și scazi pierderile. Convinge-te și tu! 

Trimite SMS la 0727 363 767 și te vom contacta noi.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *