Artistic Dent pune zâmbetul copiilor pe primul loc

July 13, 2023
25
Views


Artistic Dent, un lider de încredere în îngrijirea orală, este mândru să-și consolideze angajamentul față de sănătatea orală a copiilor prin extinderea serviciilor sale de pedodonție în București. Îngrijirea dentară a copiilor reprezintă un aspect crucial al sănătății generale a acestora, iar Artistic Dent se străduiește să asigure cele mai bune servicii posibile.

Pedodonția în București, o ramură specializată a stomatologiei care se ocupă cu îngrijirea orală a copiilor de la naștere până la adolescență, este o componentă esențială a ofertei noastre. Echipa noastră de pedodonți dedicați are experiența și instruirea necesară pentru a asigura un mediu prietenos și confortabil pentru cei mici, încurajând obiceiuri sănătoase de îngrijire orală de la vârste fragede.

“Prin extinderea serviciilor noastre de pedodonție în București, sperăm să facem un impact semnificativ asupra sănătății orale a copiilor. Sănătatea orală a copiilor este fundamentală pentru dezvoltarea lor generală și ne mândrim cu faptul că putem contribui la acest proces.” a declarat Dr. Sorin Găgeanu, fondatorul și conducătorul clinicii Artistic Dent.

Artistic Dent este recunoscut pentru abordarea sa personalizată și profesională în îngrijirea orală. Clinicile noastre sunt proiectate pentru a fi prietenoase pentru copii, oferind un mediu liniștitor și confortabil care îi încurajează pe cei mici să viziteze dentistul. Misiunea noastră este de a asigura că fiecare vizită la cabinetul nostru este o experiență plăcută, indiferent de vârsta pacientului.

 

Contact:

Str. Maximilian Popper nr.45, sector 3, Bucuresti

0765.507.665

clinica@artistic-dent.ro

www.artistic-dent.ro

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *