Emily Estetic – Salon epilare progresiv definitivă cu laser

July 19, 2023
7
Views


La centrul nostru de epilare Emily Estetic București beneficiezi garantat de rezultate formidabile în urma epilării progresiv definitivă, deoarece folosim aparatură certificată medical și de ultimă generație (2022). Cum ar fi să ai mereu o piele fină și catifelată ca cea a unui bebeluș, fără niciun fir de păr care să te deranjeze pentru că a crescut pe sub piele?

Emily Estetic vine in sprijinul dumneavoastră cu aparatură de ultimă generație și servicii de cea mai înaltă calitate, la prețuri corecte. Utilizând aparatura acreditată FDA și EU Cocoon Medical Elysio Pro U made in Spain, Elysion Pro U este astfel un aparat de referință pentru clinici și saloane prin rapiditatea cu care permite terapeutului să efectueze tratamentele de epilare definitivă cu laser, dar și datorită fiabilității și ușurinței cu care se manevrează.

Rezultatele epilării definitive cu laser se pot vedea chiar de la prima ședință! Însă, pentru a obține rezultatele maxime și a scăpa definitiv de părul nedorit este nevoie de doar  câteva ședințe in funcție de zona corpului și de densitatea părului.

Epilarea cu laser diodă oferă rezultate pe termen lung , ajutând și la dispariția foliculitei. Costurile altor metode de epilare pe termen lung depășesc costurile unui pachet de ședințe de epilare definitivă, rezultatul este mult mai satisfăcător, iar procedura este una rapidă și nedureroasă. Epilarea cu laser diodă este recunoscută internațional, iar aceasta nu prezintă riscuri majore și este cea mai sigură metodă pentru epilarea definitivă.

Epilarea definitivă este un tratament din ce în ce mai popular, fiind solicitat atât de către bărbați, cât și de către femei, ajutând la o stimă de sine mai ridicată, printr-o piele mai frumoasă și mai sănătoasă, fără imperfecțiuni.

***La centrul nostru ai posibilitatea să testezi GRATUIT epilarea definitivă! Te așteptăm cu drag cu o programare la +40 755 151 111. Epilarea Progresiv Definitivă se poate face în orice perioadă a anului, 365/365 de zile, vizând toate tipurile de piele. Dacă te interesează epilarea progresiv definitivă cu laser, Emily Estetic este tot ce contează!

Sistemul Crystal Freeze menține temperatura automat și constantă, garantând un tratament absolut sigur. După prima ședință, firele de păr vor crește în mod natural timp de 10-14 zile, urmând să se desprindă ușor de rădăcină.

TRANSFORMĂ-ȚI ȘEDINȚELE DE EPILARE DEFINITIVĂ ÎNTR-O EXPERIENȚĂ PLĂCUTĂ, PE CARE O REPEȚI DOAR DE CÂTEVA ORI PE AN!

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *