Unique Hotel SRL lansează noul concept Unique Boutique, după renovarea completa

July 25, 2023
32
Views


Unique Hotel SRL este încântată să anunțe lansarea conceptului său de turism în orașele aglomerate: Unique Boutique. 

După finalizarea unui amplu proces de investiții, ceea ce părea inițial o nebunie fără temei în mijlocul unei crize economice, am reușit să creăm o abordare inovatoare în industria ospitalității, punând în centrul atenției turistul ca individualitate distinctă, cu emoții și nevoi ce trebuie respectate și satisfăcute.

Pornind de la ideea de a aduce un suflu nou cu ocazia împlinirii a 17 ani de existență, Unique Boutique a fost total renovat și upgradat pentru a oferi o adevarata experienta fiecărui turist care vizitează capitala europeană, Bucureștiul.

Am înțeles importanța detaliilor și am combinat elementele de design cu cele de funcționalitate și confort, creând astfel un mediu relaxant, confortabil și ușor de utilizat, cu un design exclusivist.

La baza acestui concept revoluționar se află turistul ca individualitate, și ne-am propus să avem doar turiști fericiți, satisfăcând toate gusturile și preferințele acestora. Deviza noastră, “Turisti Fericiti – Hotel cu Echipa Fericita”

Am plecat de la ceea ce ne face plăcere să găsim în călătoriile noastre și am integrat mii de experiențe împărtășite de turiștii care ne-au trecut pragul. Am pus suflet și amintiri personale în fiecare detaliu alegând și combinând elementele de design pentru fiecare cameră în parte, astfel încât fiecare să aibă o poveste unică și să ofere o experiență personalizată.

Dotările moderne ale camerelor precum prizele USB și mini USB, lămpile de citit speciale de ultimă generație, lumina ambientală cu sensor, pernele de colecție de diferite tipuri, biroul extrem de lung pentru lucrul la laptop, patul de excepție, cu o structură și un design deosebit care transportă turistul într-o atmosferă de vacanță exotica, covoarele pufoase ce mangaie talpile aduc răsfățul la superlativ la Unique Boutique – a uita ceva acasă nu mai înseamnă o problemă: tot ce este necesar într-o călătorie se găsește la dispoziția turistului la Unique Boutique.

Din experienta turistilor nostri de business, am înțeles importanța somnului odihnitor si a unei sănătăți perfecte a coloanei vertebrale iar pentru aceasta am investit în saltele de înaltă calitate, fabricate special din gel spumă cu memorie, care sustin întregul corp și asigură o odihnă perfectă. 

La Unique Boutique, ne dorim ca fiecare turist să se simtă special și să-și aleagă camera unicat în funcție de stilul propriu și emoția momentului. 

Bijuteria fiecărei camere se regăsește în zona de relaxare, unde fiecare masuță de cafea are o poveste ce se îmbină cu fotoliile exclusive ale designerilor renumiți, oferind o senzație pură de eliberare și relaxare.

Suntem bucuroși să observăm că turiștii de afaceri au fost primii care au remarcat transformările noastre si au apreciat valoarea, calitatea și rafinamentul. 

Într-o lume aglomerată, Unique Boutique este refugiul perfect, oferind o experiență autentică și memorabilă pentru fiecare oaspete.

Si pentru ca tinem la experienta oaspetilor, vom continua investitiile si renovarile iar din toamna Receptia si lobby-ul vor avea o cu totul alta infatisare.

Pentru mai multe informații și rezervări, vă rugăm să accesați site-ul nostru, www.hotelunique.ro 

Numere de telefon: 0724678849, 0213194591, 0213118196.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *