Pamirco – pastrarea traditiei in transportul feroviar

July 27, 2023
25
Views


Pentru ca sistemele de cai ferate sa fie realizate intr-un mod eficient si sa poata fi puse in functiune, acestea au nevoie de un element esential, si anume, traverse de cale ferata.

Aceste structuri ofera stabilitate si rezistenta, permitand deplasarea in siguranta a trenurilor peste liniile ferate. Traversele de cale ferata preiau din greutate vagoanelor si asigura stabilitate atat verticala, cat si orizontala.

In continuare, poti afla cate ceva despre Pamirco. O companie cu traditie si experienta ce iti poate oferi astfel de produse cu o calitate superioara. Continua sa citesti pentru a descoperi oferta Pamirco si alege profesionalismul!

Railway sleepers – structuri cheie pentru infrastuctura feroviara

Traversele de cale ferata sunt placi masive confectionate din diverse materiale, precum lemn, beton sau otel. Acestea asigura o baza solida pentru sine si permit distribuirea uniforma a greutatii trenului pe lungimea liniei ferate.

La Pamirco gasesti traverse de cale ferata realizate din lemn de esenta tare, de fag si stejar. Acestea sunt impregnate cu creozot de calitate superioara pentru a le prelungi durata de utilizare. Produsele Pamirco nu vor prezenta fisuri pentru un timp indelungat.

Daca ai nevoie de traverse de cale ferata, aici le gasesti pe cele mai bune! Pamirco se specializeaza in confectionarea produselor mentionate mai jos:

– Traverse de cale ferata normale;

– Traverse pentru poduri;

– Traverse pentru macazuri si incrucisari;

– Panouri asamblate;

Cherestea tivita si netivita pentru industria mobilei.

Traverse de cale ferata din lemn – traditie si rezistenta pentru caile ferate

Desi pot fi realizate si din beton sau otel, traversele din lemn continua sa fie utilizate pe scara larga pentru dezvoltarea infrastructurii feroviare. Acest lucru poate fi datorat faptului ca este usor de prelucrat, dar, in acelasi timp, ofera rezistenta la compresiune.

Acest tip de traverse necesita totusi o intretinere riguroasa in comparatie cu traversele de otel. Trebuie prevenita degradarea cauzata de actiunea factorilor externi.

Pentru confectionarea unor produse de calitate superioara, Pamirco ofera si servicii de:

1. Impregnare – pentru a asigura standarde inalte de calitate;

2. Uscare artificiala – realizata in 6 uscatoare de ultima tehnologie;

3. Aburire – realizata intr-un aburitor modern.

Pamirco – experienta si traditie in realizarea traverselor de cale ferata

Cu o experienta de peste 15 ani, Pamirco este un lider in domeniul prelucrarii lemnului. Aceasta companie continua traditia fabricii de cherestea din Manastiur infiintata in 1902. Pamirco ofera in continuare partenerilor sai produse rezistente si calitative, ce isi dovedesc performanta pe termen lung.

Atat produsele cat si serviciile oferite de echipa Pamirco sunt apreciate pentru calitate de colaboratorii din tara, dar si de dincolo de granite. Pamirco a avut numeroase colaborari de succes alaturi de companii din tari precum: Egipt, Turcia, Japonia, Germania, Olanda, Belgia.

In prezent, Pamirco a reusit sa realizeze peste 500.000 de traverse de cale ferata. Rezultatele si numerele vorbesc de la sine.

Traverse de cale ferata Pamirco – eficienta transportului feroviar

Succesul companiei este datorat echipei Pamirco care este dedicata productiei de traverse din lemn durabile. Pamirco stie sa se adapteze la cerintele in continua schimbare ale pietei si se perfectioneaza cu fiecare proiect realizat.

O traversa din lemn trece printr-o multitudine de procese inainte de a ajunge in stadiul final si de a fi livrata catre client. Echipa Pamirco parcurge cu mare grija fiecare stadiu, astfel incat produsul final sa fie unul ideal si sa isi poata indeplini functia eficient.

Traversele de cale ferata trebuie sa fie realizate cu atentie, deoarece ele ofera stabilitate si siguranta in transportul feroviar.

Pamirco – fiabilitate si siguranta in reteua feroviara

Pamirco este un producator de incredere in industria feroviara, oferind traverse de cale ferata durabile. Compania se concentreaza pe utilizarea eficienta a lemnului tratat in procesul de realizare a traverselor din lemn.

Cu astfel de produse beneficiezi de o rezistenta excelenta la umezeala, insecte si alti factori externi. Compania Pamirco este capabila sa ofere orice element confectionat din lemn pentru structura cailor feroviare.

Acceseaza website-ul Pamirco si conctacteaza echipa pentru a descoperi produsele pe care le pot proiecta pentru nevoile tale!

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *