Vrei o oază de liniște în Delta Dunării? Alege Laguna Nuferilor din Tulcea

August 8, 2023
30
Views


Într-o lume agitată și plină de zgomot, Delta Dunării rămâne un refugiu al liniștii și frumuseții naturale. Însă chiar și aici, există locuri care se disting prin unicitate și autenticitate. Un astfel de loc este Laguna Nuferilor situată la adresa 6A Sălciilor, Somova, Tulcea, România, o destinație care promite o experiență inegalabilă.

Priveliște Unică de la Înălțime
Laguna Nuferilor oferă singura priveliște de la înălțime a Deltei Dunării. Imaginează-ți să te trezești în fiecare dimineață cu o panoramă impresionantă care îți taie răsuflarea, oferindu-ți o conexiune profundă cu natura. Un view panoramic ce îți va da energia

Acces Rapid și Convenabil
Accesul facil și rapid este un alt avantaj major al Lagunei Nuferilor. Spre deosebire de alte locații din zonă, unde transportul cu barca poate fi costisitor și consumator de timp, aici se poate ajunge cu mașina în doar 10 minute sau 10 km de Tulcea. Aceasta înseamnă mai mult timp pentru relaxare și explorare.

O Zonă Specială și Neexplorată
Laguna Nuferilor este un loc mai puțin cunoscut, cu trafic redus de bărci și turiști. Aceasta conferă zonei un caracter special și autentic, unde fauna și flora sunt mai puțin afectate. În alte părți ale Deltei, barcile puternice pot speria păsările, dar aici natura rămâne neatinsă și vibrantă.

Confort și Facilități Moderne
Confortul vizitatorilor este o prioritate la Laguna Nuferilor. Fiecare cameră este echipată cu toate facilitățile moderne, inclusiv baie proprie, aer condiționat, smart TV 81, mini frigider, uscător de păr, terasă/balcon și wifi de mare viteză. Cu opțiuni de camere duble sau triple, se asigură o ședere plăcută pentru toți oaspeții.

Activități și servicii pe care le puteți face la locație:

– Relaxare în ciubar cu hidromasaj (jacuzzi exterior)

– Plimbări cu caiacele pe ape liniștite

– Pescuit pe malul apei, cu acces direct din curte

– Parcare gratuită și supravegheată

– Living comun pentru socializare cu smart TV cu diagonala de 190

– Bar de vinuri cu selecție de crame locale

– Sală de mese pentru evenimente speciale

– Bucătărie complet utilată pentru cei care preferă să gătească

– Grătar și foișor pentru serile de vară

– Acceptare carduri vacanță Sodexo, Up, Edenred

– Organizare plimbări cu barca pentru explorarea Deltei

Preturile pentru caiace single prevăzute cu vestă de salvare, padele și spații de depozitare:

– 0-3 ore (60 lei)

– 3-6 ore (90 lei)

– 1 zi (120 lei)

De asemenea, trebuie să luați în calcul faptul că ciubărul cu hidromasaj încălzit electric este contracost și se stabilește în funcție de durată și gradul de ocupare.

Laguna Nuferilor se bucură de recunoaștere și apreciere din partea vizitatorilor. Pe baza a 22 de recenzii de pe Booking.com, locația a primit o notă impresionantă de 9,7. În plus, pe Google, locația se bucură de o notă perfectă de 5 din 5, pe baza a 66 de recenzii. Aceste evaluări reflectă angajamentul față de calitate și satisfacția oaspeților.

Laguna Nuferilor din Tulcea invită pe toți cei care caută o oază de liniște și frumusețe naturală să descopere această destinație unică. Cu o gamă largă de facilități și activități, această locație promite o experiență memorabilă și relaxantă în inima Deltei Dunării.

Pentru rezervări și mai multe informații, vă rugăm să vizitați website-ul (laguna-nuferilor.ro) sau să contactați proprietatea la numărul de telefon 0770 641 551.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *