GennaDent Parodontik cu argilă, zeolit și oregano – soluția naturală împotriva parodontozei !

August 11, 2023
23
Views


Care sunt ingredientele active din pasta de dinți spumantă Parodontik ?

ü  argilă, zeolit, propolis, ulei de susan, aloe, bicarbonat de sodiu

ü  uleiuri esențiale naturale (mentă, oregano, lămâie, eucalipt) și multe alte extracte de plante

Argila, care este numită și lutul vieții reprezintă un ingredient important al produselor Vivanatura, fiind un remineralizator puternic al gingiilor, reduce mobilitatea dinților și este un adjuvant de nădejde în parodontoză.

Aceasta ajuta la îndepărtarea petelor de pe suprafața dinților și la îmbunătațirea strălucirii acestora. Prin abrazivitatea sa delicată, ea ajută la îndepărtarea depunerilor și la netezirea smalțului.

Propolisul (antibiotic natural) și zincul au efect imediat asupra bacteriilor din cavitatea bucală și contribuie la reducerea inflamației gingiilor. Propolisul conține compuși cu puternice proprietăți antibacteriene, care ajută la combaterea bacteriilor responsabile de inflamație și deteriorarea țesuturilor gingivale.

În cazul parodontozei, propolisul ajută la vindecarea rănilor și la regenerarea țesutului gingival deteriorat, astfel se reduc șansele recidivei parodontozei sau a altor afecțiuni gingivale.

Zeolitul este un mineral recunoscut pentru proprietățile de purificare și detoxifiere a cavității bucale. Acesta are proprietăți de absorbție ceea ce înseamnă că poate atrage și reține anumite bacterii, toxine sau metale grele din cavitatea bucală.

Uleiurile esențiale au multiple proprietăți antiseptice. Uleiul esențial de mentă oferă senzația unei respirații proaspete pentru un timp îndelungat.

 

Cum acționează pasta de dinți Parodontik ?

è Controleaza natural parodontoza încă de la primele semne ale apariției acesteia

è Ameliorează rapid sângerările gingivale

è Reface țesutul gingival

è Tratează infecțiile

Ce o face să fie cu adevărat specială ?

Este procesată la rece pentru ca fiecare compus din formulă să rămână activ și să aibă efecte maxime. Pe tot parcursul procesului de fabricație, temperatura nu depășește 37°C.

Mai mult decât atât este o pastă de dinți care NU conține fluor sau spumanți, cum de altfel sunt toate pastele de dinți Vivanatura.

Noi îți recomandăm sa alegi pasta de dinți care te atrage cel mai mult sau le poți testa pe rând după cum ești inspirat.

GennaDent Forte – combinația de argilă, propolis, aloe și ulei de tea tree, face ca această pastă de dinți să fie puternic anitibiotică și antifungică. În plus, are efect anestezic și cicatrizant.

GennaDent Argentum – argintul are un efect remarcabil asupra plăcii bacteriene dentare și asupra micro-organismelor din cavitatea bucală. Este indicată celor cu sângerări gingivale reduse, respirație urât mirositoare și gingii inflamate. Dezinfectează mucoasa bucală și elimină blând tartru.

GennaDent Menthol – pasta de dinți cu argilă, aloe vera, propolis și mentă, are efecte antiinflamatoare și antimicrobiene, regenerează țesuturile și previne cariile, la care se adaugă gustul intens de mentă naturală.

GennaDent Homeopatic – are în componență argilă, propolis, aloe, salvie, roiniță și cimbrișor. Ajută la prevenirea formării cariilor și a tartrului, este recomandată și în cazul sângerărilor gingivale și, poate fi folosită cu efecte excelente și în timpul tratamentelor homeopatice.

Îmi place gustul dulce și majoritatea pastelor de dinți sunt amărui sau sărate ?

Laboratoarele Vivanatura au avut și această provocare pe lista de activități și a creat o serie de paste de dinți potrivite atât copiilor, cât și adulților care vor ceva mai plăcut la gust:

GennaDent Junior Portocale – are o formulă special concepută pentru copii, chiar și de cele mai fragede vârste, iar compușii activi din formula ei acționează blând asupra dinților și gingiilor celor mici.

GennaDent Junior Căpșuni – oferă protecție împotriva dezvoltării plăcii bacteriene și a apariției cariilor și nu formează spumă.

GennaDent Junior Banană – este indicată începând cu vârsta de 2 ani, mai ales în perioada în care copiii învață să se spele pe dinți și ar putea să o înghită accidental.

Dacă ai nevoie de ceva ce intră ușor în geantă și e mereu la îndemână fără prea mare efort, Vivanatura a creat două formule pentru apă de gură, potrivite pentru orice situație:

GennaDent Apa de gura naturală cu salvie și argilă – înlocuiește cu succes  periajul dinților atunci când ești grăbit.

Lactatul de zinc și argila desilicată țin sub control respirația urât mirositoare, ajută la prevenirea plăcii bacteriene, iar salvia, aloe și musețelul, reduc iritatia și inflamația de la nivelul gurii. Are efect tonic, calmant si aduce o stare de prospețime. Este recomandată mai ales celor care suferă de gingivită, paradontoză și alte afecțiuni ale gingiei.

GennaDent Apă de gură naturală cu propolis și diatomee – particulele de diatomee au o eficiență uimitoare în absorbția mirosului neplăcut. Combate senzația neplăcută de gură uscată și elimină halena.

 

Pasta de dinți GennaDent Parodontik este disponibilă ACUM pe site-ul vivanatura.ro cu 33% reducere și de asemenea în toate magazinele naturiste, DM, Kaufland,  Panny,  Farmacia Tei și Bebe Tei.

Pentru mai multe informații despre produsele Vivanatura și despre beneficiile lor, vă invităm să vizitați site-ul sau să ne contactati la numărul de telefon 0751 078 171.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *