adidas Originals si KSENIASCHNAIDER – o noua colaborare senzationala

August 16, 2023
23
Views


Fiind fidela elementelor esentiale ale brandului KSENIASCHNAIDER, colectia propune o perspectiva noua asupra unor item-uri adidas emblematice. Aceasta include piese din denim – blugi, jachete, rochii – care au detalii unice precum margini uzate si taieturi voluminoase. Aceste interpretari fresh ale stilului clasic adidas ies in evidenta, oferind treningurilor, corsetelor si rochiilor un finisaj deosebit.

 

 

Aceasta colaborare a fost elaborata pentru generatiile care nu inceteaza sa ramana fidele propriilor convingeri si valori. Colectia adidas Originals x KSENIASCHNAIDER a fost lansata incepand cu 1 iulie si se gaseste in magazinele selectionate adidas din Bucuresti si din tara.

 

Despre KSENIASCHNAIDER

KSENIASCHNAIDER este un brand de moda durabila ucraineana, fondat in 2011 de duo-ul Anton si Ksenia Schnaider. In 2016, KSENIASCHNAIDER a inventat o silueta unica din denim – demi-denim, ce reprezinta o combinatie neobisnuita de pantaloni scurti si blugi ce a fost una dintre cele mai virale tendinte din 2017, conform Lyst. Noua silueta a fost aprobata cu succes de mass-media globala Dazed, Vogue, Highsnobiety si, de asemenea, a fost purtata de celebritati precum Bella Hadid, Celine Dion si Dua Lipa. Designul durabil si unic, cu taieturi si tehnici distinctive sunt caracteristici semnificative ale brandului KSENIASCHNAIDER.

 

Despre adidas Originals

Inspirat de bogata mostenire a adidas, adidas Originals este un brand de lifestyle creat in 2001. Acesta are la baza arhiva adidas, continuand sa evolueze prin angajamentul sau de a crea produse inovatoare si prin capacitatea sa de a sustine creativitatea si curajul noilor generatii. Prin logo-ul Trefoil care a fost folosit pentru prima data in 1972 si sustinut de cei care modeleaza si definesc cultura creativa, adidas Originals continua sa fie pionier in ceea ce priveste imbracamintea sport streetwear.

 

 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *