Care este cea mai buna metoda de a inlatura celulita?

August 17, 2023
7
Views


Celulita este rezultatul unor lucruri complexe ale organismului si, desi poate parea inestetica, reprezinta doar felul in care grasimea arata pe corpul nostru. Uneori, poate disparea de la sine daca, de exemplu, slabesti sau faci antrenamente cu greutati, dar poti avea in continuare celulita daca esti slab / slaba si faci multa miscare.

​Din ce cauza poti dezvolta celulita?

Celulita este o afectiune a pielii, cu multe fatete, care este cauzata de diversi factori hormonali si fiziologici. Inainte de toate, trebuie stiut ca nu doar persoanele supraponderale se pot confrunta cu aceasta problema. Celulita se dezvolta in straturile superioare ale pielii, asa ca daca slabesti, celulita nu va disparea intotdeauna. Se crede ca aceasta afectiune este legata de hormoni, genetica si sedentarism.

Unii barbati fac celulita, dar aceasta afecteaza mai mult femeile. Se estimeaza ca in jur de 90% dintre femei se vor confrunta cu celulita in timpul vietii.

​Care sunt etapele celulitei?

Celulita se clasifica in trei etape, in functie de severitatea ei:

In stadiul 1, celulita nu prezinta acele gropite specifice decat daca strangi pielea;

In stadiul 2, celulita este vizibila atunci cand stai in picioare, fie ca strangi pielea sau nu;

In stadiul 3, aspectul ca de coaja de portocala al celulitei este vizibil indiferent daca stai in picioare sau stai jos si indiferent daca strangi pielea sau nu.

​Care este cea mai buna metoda de a inlatura celulita?

Cand majoritatea oamenilor observa ca au celulita, primul lucru pe care il fac este sa se apuce de un program de exercitii fizice sau sa isi intensifice antrenamentul pe care il fac deja. De asemenea, incearca sa isi imbunatateasca dieta pentru a pierde in greutate. Aceste masuri pot ajuta la reducerea aspectului celulitei datorita imbunatatirii circulatiei sangelui prin exercitii fizice si reducerii grasimii corporale. Dar daca nu ai kilograme in plus, iar celulita cu care te confrunti este in stadiul 2 sau 3, poate fi nevoie de un tratament mai specific.

Indiferent de stadiul in care se afla celulita care te supara, tratamentul de remodelare corporala cu aparatul Viora te poate ajuta!

Dispozitivul Viora foloseste energia de radiofrecventa (RF) bipolara impreuna cu tehnica vacuum (de aspiratie in vid) pentru a viza celulele adipoase. Cele doua tehnici stimuleaza incalzirea tesuturilor si contractia celulelor adipoase in zonele vizate, avand ca rezultat imbunatatirea aspectului celulitei si slabire localizata (se pot pierde cativa centimetri in circumferinta). Zonele tratate frecvent includ fesele, soldurile, coapsele, abdomenul, bratele si spatele.

Dispozitivul Viora insa nu este util doar pentru imbunatatirea aspectului pielii afectate de celulita. Acesta poate fi folosit cu succes si pentru zona fetei, oferind rejuvenare profunda a tesuturilor, imbunatatind textura si elasticitatea pielii si reducand semnificativ ridurile si liniile fine.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *