Descoperă noul nostru tratament de albire dentară!

August 25, 2023
25
Views


Într-o eră în care inovația și tehnologia avansează într-un ritm accelerat, Art Implant rămâne în fruntea revoluției stomatologice, lansând cel mai recent și eficient tratament de albire dentară disponibil pe piață.

Clinica stomatologică Art Implant, cu o reputație bine consolidată în București, se mândrește cu introducerea acestei tehnologii de albire dentară care promite rezultate superioare în comparație cu metodele tradiționale. Această nouă procedură nu doar că asigură un zâmbet mai alb și strălucitor, dar garantează și un confort sporit pacienților pe parcursul tratamentului.

„Stomatologia se află într-o continuă evoluție, iar la Art Implant, ne străduim să aducem pacienților noștri cele mai bune și mai sigure metode de tratament,” spune Dr.Cristofor Derioiu. „Noul nostru tratament de albire dentară reprezintă vârful acestei evoluții, combinând eficiența cu siguranța pentru a oferi pacienților un zâmbet de invidiat.”

Beneficiile acestui nou tratament sunt multiple:

– Timp de procedură redus, oferind rezultate vizibile într-o singură ședință.

– Minimizarea oricăror disconforturi sau sensibilități asociate cu metodele tradiționale de albire.

– Rezultate de lungă durată, cu o menținere a nuanței pentru o perioadă extinsă.

Reacțiile pacienților au fost extrem de pozitive: „Am fost uimită de rapiditatea și eficiența noului tratament de albire dentară. În doar o oră, am putut vedea o diferență notabilă,” mărturisește una dintre primele paciente care a beneficiat de această procedură la Art Implant.

Contact:

Bulevardul Corneliu Coposu, București

0731 321 111

artimplant@artimplant.ro

https://www.artimplant.ro/

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *