JYSK inaugurează un magazin în Cosmopolis, lângă București, și ajunge la 136 de magazine

August 29, 2023
28
Views


JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, inaugurează un nou magazin în complexul rezidențial Cosmopolis, lângă București, joi, 31 august. JYSK Cosmopolis este cel de-al 136-lea magazin din România al lanțului de retail și este amplasat în Cosmopolis Plaza, strada Europa nr. 9 bis, Ștefăneștii de Jos.

Deschiderea noului magazin JYSK din Cosmopolis Plaza va fi sărbătorită printr-un eveniment special pe 31 august, începând cu ora 10:00. Clienții vor fi întâmpinați cu muzică, baloane și oferte speciale de deschidere valabile timp de o săptămână.

“Zonele din apropierea Bucureștiului sunt în plină dezvoltare și reprezintă o oportunitate pentru retaileri. În ultimii ani am inaugurat în apropierea Bucureștiului magazinele din Afumați, Otopeni, Balotești, Bragadiru, iar acum ne bucurăm că ajungem pentru prima dată într-un complex rezidențial foarte mare. Cosmopolis este o adevărată comunitate de peste 14.000 de locuitori, iar JYSK își dorește să fie aproape de această comunitate. Credem cu tărie în importanța proximității, care îi ajută pe clienți să economisească timp. Îi așteptăm pe locuitorii din zonă începând cu 31 august în magazin cu oferte foarte bune și cu produse care să le înfrumusețeze casele”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Cu o suprafață totală de 1640 mp, JYSK Cosmopolis este amenajat conform celui mai nou concept de magazin al retailerului, Store 3.0, cu podele din lemn și iluminare de tip LED, cu un design care pune în evidență mai bine produsele și facilitează experiența de cumpărături a clienților.

Programul de funcționare a magazinului JYSK Cosmopolis este de luni până duminică între orele 10:00 – 21:00.

“După multe săptămâni de pregătiri, întreaga echipă a magazinului este nerăbdătoare să le prezinte clienților ofertele și produsele noastre. Magazinul arată foarte bine, designul este primitor, iar clienții se pot inspira cu ușurință din amenajările prezentate în magazin. Am pregătit și oferte excelente de deschidere, iar aceasta este o ocazie foarte bună de a achiziționa produsele necesare pentru casă la prețuri mai mici”, spune Dana Georgiana Izgoara, Store Manager JYSK Cosmopolis.

Noua colecție de mobilier de interior

Ofertele speciale de deschidere sunt valabile timp de o săptămână, între 31 august și 6 septembrie, doar în magazinul JYSK din Cosmopolis Plaza. Peste 2000 de produse sunt incluse în ofertă, iar reducerile ajung până la 75%.

Clienții vor găsi în magazin, la prețuri mai mici, o gamă variată de mobilier de interior, saltele, plăpumi, perne, textile pentru casă și decorațiuni. În oferta de deschidere sunt incluse și produse nou intrate în sortimentul retailerului, care și-a actualizat la finalul verii gama de saltele, mobilier de interior, lenjerii de pat și textile pentru casă.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *