Grupul MODIVO deschide al doilea magazin din Bucuresti

September 4, 2023
34
Views


Noul magazin este caracterizat de tehnologia moderna. Numeroasele tablete permit comandarea si

probarea unui anumit produs din gama epantofi.ro sau MODIVO. Personalul magazinului va livra

articolele comandate direct clientilor sau intr-una din cele 4 cabine de proba spatioase. In interior, se afla un ecran mare care permite accesul la functiile care faciliteaza cumparaturile, cum ar fi schimbarea iluminarii in functie de ora din zi sau posibilitatea de a primi sfaturi profesionale din partea personalului nostru. Exista 4.000 de produse disponibile pe loc. Intreaga gama poate fi

vizualizata pe tabletele mentionate mai sus. Clientii pot alege dintre diferite branduri, inclusiv casual, premium sau sport, printre care adidas, BOSS, Gestuz, Guess, New Balance, Pinko sau Samsoe Samsoe.

Grupul MODIVO doreste sa raspunda nevoilor clientilor si sa fie cat mai aproape de ei, spune Aleksandra Tomalska, director de retail. „Primul nostru magazin din Romania, situat in Mega Mall, este foarte apreciat de clienti. De aici si decizia pentru o alta locatie in Bucuresti. Recent am deschis primele magazine in Bratislava si Riga. In curand, vom deschide si alte magazine in diverse orase din Europa.”

 

Datorita serviciului premium ,,Probeaza inainte de a plati”, toti clientii au posibilitatea de a rezerva si de a comanda produse direct la AFI Cotroceni. La fata locului exista, de asemenea, un scanner esize.me, care efectueaza o scanare 3D a picioarelor, permitand o potrivire precisa a pantofilor in timpul cumparaturilor.

 

Primul magazin de acest tip a fost deschis in toamna anului trecut in Mega Mall. Alegerea celei de-a doua locatii din oras nu este o coincidenta. AFI Cotroceni este una dintre cele mai mari unitati de acest gen din regiune, cu o suprafata de peste 90.000 de metri patrati si peste 20 de milioane de vizitatori pe an. Pentru confortul clientilor, sunt puse la dispozitie peste 2.500 de locuri de parcare.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *