Răsfăț în băi de lux pentru profesioniștii cu agende pline

September 25, 2023
48
Views


Această realizare este despre mult mai mult decât cifrele din spatele ei. Deși au lansat acest serviciu recent, Baielapachet.ro se bucură de încrederea câștigată și livrează băi premium, la pachet, pentru profesioniștii cu program mult prea incărcat și pentru care amenajarea băii poate fi o povară.

Pentru “baielapachet.ro,” această încredere este combustibilul pentru a oferi cele mai bune servicii și produse. Cei 3 clienți care au ales băi premium au făcut o alegere inspirată și vor experimenta în curând rafinamentul și confortul unei băi perfect amenajate.

Ce face “baielapachet.ro”?

Vând băi complete, pentru amenajări fără bătăi de cap la montaj.

Pe site-ul www.baielapachet.ro, clientul poate alege un model de baie (sau poate propune designul făcut deja de un arhitect) iar echipa livrează TOATE finisajele și produsele din baie în circa 5 săptămâni de la comandă. Mai exact, baia dorită de client va ajunge gata de montat. Clientul va primi în colete tot ce are nevoie pentru a se apuca efectiv de montaj: faianţă, lavabil sau tapet, gresie, adeziv, obiecte sanitare, piese de mobilier, lumini şi chiar suport pentru prosop. Totul este gândit până în cel mai mic amănunt.

Pentru București, la cererea clientului, Baielapachet.ro se poate ocupa de montaj, pentru a:

– Elibera clientul de grija amenajării: Ca să poată savura fiecare moment fără griji sau stres, clienții din Bucuresti pot cere ajutor echipei pentru realizarea montajului. Baielapachet.ro va găsi firma de construcții potrivită pentru fiecare proiect si va supraveghea lucrările din șantier.

– Salva timpul valoros al clienților: Clienții Baielapachet.ro prețuiesc fiecare clipă, și apreciază timpul salvat, astfel încât să se poată concentra pe agenda lor deja foarte încărcată.

– Oferi o experiență unică: Prin proiect, echipa de arhitecti transformă fiecare baie într-un spațiu funcțional dar potrivit stilului și personalității clientului.

Baielapachet.ro este un serviciu focusat pe livrarea unor băi premium și salvarea timpul prețios al profesioniștilor care nu au timp să se ocupe de amenajarea propriilor băi. Cu o echipa formată din 2 arhitecți, 3 parteneri și 2 colaboratori, Baielapachet.ro va continua să creeze spații cu stil și să aducă bucurie în locuințele clienților lor.

Pentru mai multe informații despre “baielapachet.ro,” vă rugăm să vizitați www.baielapachet.ro sau să ne contactați la contact@baielapachet.ro.

Despre “baielapachet.ro”

“baielapachet.ro” este un serviciu lansat de arhitectii Alex și Raluca Petrea în februarie 2023 și specializat în livrarea tuturor materialelor pentru amenajarea băii, la pachet, în baza design-ului ales. Media de preţ a unei băi livrate de Baie la Pachet este de 5.000 de euro, dar cei doi antreprenori îşi doresc să testeze şi zona de lux.

Proiectul a apărut în Ziarul Financiar și Republica.ro și continuă să își crească comunitatea pe contul de instagram la @baielapachet.ro.
Cu un accent pe confortul și comoditatea clientului, dar și pe calitate și inovație, “baielapachet.ro” se dedică salvării băilor mici și mari din București și țară.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *