Fit Brokoli, companie originară din Turcia, consacrată în consultanța nutrițională, s-a lansat în România

October 2, 2023
37
Views


În spatele programului se află o echipă numeroasă, formată din peste 20 de specialişti turci, printre care renumita Gizem Şeber (director nutriţional), alături de 3 colegi români. Aceștia se ocupă 1 la 1 de ședințele de consiliere cu utilizatorii, la care se adaugă ședințele telefonice lunare și evaluările zilnice prin WhatsApp, însoțite de planul de alimentație aferent.

Până în prezent, Fit Brokoli a ajuns la peste 30.000 de clienți, bazându-se pe tehnologii precum învățarea automată, pentru a ghida și sprijini dieteticienii. 

Ce diferențiază și cum funcționează Fit Brokoli

Fit Brokoli îi asistă pe utilizatori să obțină obiceiuri sănătoase permanente, nu doar schimbări temporare de greutate. Pentru că motivația este esențială atunci când vine vorba de atingerea obiectivelor, echipa Fit Brokoli devine un prieten și partener în întregul proces de schimbare a stilului de viață. 

Înțelegând facilitățile prezentului, date de tehnologie, compania a dezvoltat DietGPT, o interfață care lucrează cu ChatGPT și formulează propuneri de planuri alimentare incipiente, în baza acordului exprimat explicit de către utilizator și a detaliilor despre preferințele dietare furnizate de acesta.

Cu alte cuvinte, utilizatorii completează acest formular inițial, care include informații despre vârstă, greutate (greutatea actuală și greutatea vizată), stil de viață, categorii alimentare consumate în mod obișnuit, alergii, alte probleme de sănătate. Ulterior, prin intermediul inteligenței artificiale (DietGPT), un plan alimentar personalizat este creat, respectând toate criteriile anterior menționate. Este trimis mai apoi potențialilor clienți prin WhatsApp, cu o prezentare a serviciilor oferite de Fit Brokoli pe termen lung. 

Acest serviciu este gratuit. Prin utilizarea serviciului DietGPT, utilizatorii primesc un trial (o perioadă de testare) de o lună, timp în care vor fi consiliați și de un dietetician real. 

Tehnologia care completează sfaturile nutriționale

Fit Brokoli se bazează pe tehnologie pentru a oferi un serviciu de calitate înaltă într-un mod accesibil și simplu.

Bekir Şirin, CEO Fit Brokoli, notează: „Este foarte ușor să obții o dietă sau niște sfaturi nutriționale de pe internet. Partea grea este să le aplici, să-ți menții motivația, să ți se potrivească. Asta pentru că viața nu merge conform planului, nici măcar rutina zilnică. Așa că oferim nelimitat (în timpul orelor de lucru), sfaturi nutriționale instant și personalizate, prin WhatsApp. Utilizatorii noștri trimit în mod constant fotografii cu mesele lor pentru a fi evaluate de experți, ceea ce înseamnă că planul de mese poate fi ajustat cu ușurință atunci când este necesar. Pentru a rezuma, prin Fit Brokoli, am răspuns cu expertiză și tehnologie la ritmul rapid și nevoile imprevizibile ale publicului modern”.

Fit Brokoli, scor de satisfacție de 96% de la utilizatori

În acest moment, Fit Brokoli este prezent în Turcia, Olanda și România, iar alte 10 piețe globale sunt în faza de lansare.

Această expansiune rapidă nu este surprinzătoare, mai ales dacă ne gândim la nivelul de satisfacție Fit Brokoli, care ajunge la un procent de 96% în rândul totalului de utilizatori. De asemenea, scorul NPS (scor net promotor) al serviciului este 41.

Ioana Mesea, nutriționist-dietetician, coordonator al echipei de dieteticieni din România, explică: „În urma experienței din ultimii 2-3 ani, majoritatea oamenilor au dorința de a îndeplini anumite nevoi practic, eficient și din propria casă. Același lucru l-am observat și în domeniul nutriției, în care activez de aproape 10 ani. Oamenii cu care lucrez au nevoie de o bună comunicare pentru a rămâne motivați, mai ales pe termen lung. Prin servicii precum cele oferite de Fit Brokoli, putem ajunge la mai multe persoane, iar utilizatorii pot dezvolta o legătură mai strânsă cu dieteticianul, ceea ce duce la rezultatele dorite”.

Există 2 tipuri de abonamente dintre care clienții pot alege, abonament lunar sau anual. În plus, după completarea pachetelor de minimum 3 luni integrale achiziționate (text și programare lunară), utilizatorii se pot transfera la abonamente lunare mai ieftine doar prin mesaje text, după preferință. Pentru lansarea în România, compania a anunțat un serviciu gratuit de 1 lună pentru utilizatorii DietGPT. Mai multe informații se găsesc pe site-ul oficial

Serviciile Fit Brokoli pot fi achiziționate și utilizate de clienți persoane fizice, dar și persoane juridice. Branduri precum Pepsi Turkey sau Arçelik, compania mamă a Beko, au optat pentru pachetele Fit Brokoli, oferind angajaților lor oportunitatea de a-și îmbunătăți calitatea vieții.

Despre Fit Brokoli

Platforma a fost lansată în 2020, în Turcia, iar acum este activă în 3 țări, inclusiv România. Combină expertiza dieteticienilor (peste 20 de specialiști turci și 3 români) cu inteligența artificială pentru a oferi sfaturi nutriționale nelimitate, furnizate instantant prin WhatsApp, adaptate nevoilor și preferințelor individuale ale utilizatorilor. Serviciile Fit Brokoli sunt dedicate atât consumatorilor obișnuiți (B2C), cât și companiilor (B2B). Peste 160 de branduri accesează Fit Brokoli, printre cele mai cunoscute fiind Pepsi Turkey, Arçelik (compania-mamă a Beko), Yapı Kredi (una dintre cele mai mari 5 bănci din Turcia) și marile companii Koç Holdings, precum Ford Otosan și Otokoç. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul oficial Fitbrokoli.com. Pentru alte solicitări de marketing, contactați Sagmediateam.com.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *