Black Friday SUMMIT reuneste 10+ speakeri, cu sesiuni dedicate antreprenorilor de pe piata de eCommerce [Eveniment online]

October 9, 2023
38
Views


Se pregatesc 5 zile pline de sesiuni live cu +10 experti in marketing si eCommerce, gata sa impartaseasca noi strategii, planuri si idei pentru realizarea campaniilor de Black Friday, Black Week, Cyber Monday, Craciun, Boxing Day si inceputul lui 2024.

Inscrierile la sesiunile live sunt gratuite si incurajate, iar inregistrarile acestora vor fi accesibile ulterior doar contra-cost (impreuna cu bonusuri digitale educative). Cei care le comanda inainte de eveniment se bucura de un pret Early Bird.

Black Friday SUMMIT este o ocazie excelenta de actualizare a informatiilor si adaptare a planurilor strategice, pentru antreprenori, proprietari de afaceri fizice, manageri, angajati in diverse business-uri si institutii, dar si agentii de marketing, freelanceri, bloggeri, influenceri si oameni interesati sa se promoveze eficient cu ajutorul online-ului.

Ce se intampla la Black Friday SUMMIT 2023?

Practic, in intervalul 16-20 octombrie vor avea loc cate cel putin 3 sesiuni live, zilnic. 

Totul se intampla online – iar in acest fel, poti accesa eveniment din absolut ce colt al tarii sau al lumii te afli, indiferent ca acorzi timp expres acestuia sau faci cate o pauza in programul tau de lucru.

Aceasta editie online aduce impreuna +10 specialisti in ecommerce, plati online, strategii PPC pe Google, Facebook, TikTok, SEO pentru Black Friday, social media si email marketing, logistica, pregatirea magazinului online cu Gomag pentru campaniile de iarna, optimizarea alegerii produselor profitabile, retentia clientilor, planificarea in raport cu obiectivele de business etc.

Printre numele speakerilor invitati vei recunoaste experti precum Raluca Radu (MTH Digital), Catalin Macovei (Truda.io), Anabela Luca (AdLemonade), Elvis Floroiu (ZOTIS), Mihai Cringasu (TBI Bank), Mihai Alexandru Andrei (WebDigital), George Raschitor (Sinaps), Andreea Rusz (Gomag), Eugen Predescu (DWF) si multi altii.

Evenimentul va fi moderat de Cosmin Daraban, CEO & Co-Founder Gomag, ce pregateste, de asemenea, sesiunile de deschidere si inchidere ale acestei editii.

Sesiunile live au loc zilnic, in diferite intervale orare, ce vor fi anuntate punctual pe email catre cei inscrisi la summit.

3 motive pentru care sa participi si tu la Black Friday SUMMIT

Fiecare Black Friday in Romania a adus de-a lungul anilor cifre din ce in ce mai interesante. Evolutia fluctueaza in functie de domeniul de afaceri, asa cum e si normal, insa nu putem contesta impactul acestui eveniment, pentru care se pregatesc din timp atat antreprenorii, cat si consumatorii.

Perioada de cumparaturi al carei start il da Black Friday reprezinta una dintre cele mai profitabile pentru afacerile online si offline – pentru unele dintre ele, e cea mai importanta. Asadar, daca detii sau lucrezi pentru o afacere ce si-a propus sa organizeze o astfel de campanie, evenimentul este de neratat.

Primesti acces la informatii actuale intr-un format compact, concentrat si unitar, pe care nu le gasesti in aceasta forma in alta parte. Complet gratuit, daca alegi sa participi live la fiecare sesiune.

In al doilea rand, interactionezi direct cu specialisti ce lucreaza de ani de zile in domeniu si detin experienta si talentul necesar pentru a-ti raspunde inclusiv la intrebari specifice pe nevoile proiectului tau. Fiecare sesiune include un timp destinat Q&A, pentru care iti poti pregati din timp intrebarile.

Nu in ultimul rand, Black Friday SUMMIT are loc cu putin timp inainte de declansarea sezonului in discutie. Participarea ta poate duce la modificari si idei de ultim moment ce nu vor fi previzibile pentru competitorii tai, dar care iti pot da exact avantajul necesar pentru a-i intrece.

Asa ca nu pierde aceasta oportunitate.

Vrei sa faci anul acesta o campanie de Black Friday care sa iti propulseze business-ul spre profit si clienti fideli?

Inscrie-te si tu la Black Friday SUMMIT – totul e online si ai acces la live-uri gratuit!

Organizatori

Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce autohtone, pe care vand peste 4000 de magazine online din toate industriile. Printre clientii acesteia se numara MindBlower, ProduseCosmetice.ro, Sanco Grup, AFiSport, DualStore, BeautyBee, Aqualine, Boromir Market, Photosetup, E-acumulatori si multi altii.  

Platforma se diferentiaza de concurenta prin functionalitati native exclusive pentru piata romaneasca, precum servicii dedicate de plata si livrare prin GPayments si GShipments, Gomag Insights – instrument de marketing all-in-one, modulul de creare landing page & blog direct in platforma, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator tema si 170+ de aplicatii presetate.

Inregistreaza-te acum https://summit.gomag.ro/black-friday/ 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *