Grupul MODIVO dezvoltă o rețea de magazine fizice în România

October 11, 2023
40
Views


Magazinul din centrul comercial Promenada din Craiova este a treia deschidere epantofi.ro si MODIVO din Romania, dupa magazinele din mall-urile AFI Controceni si Megamall din Bucuresti. Pe o suprafață de 400 de metri pătrați sunt 38 de tablete care permit clienților să descopere  oferta de multibrands. Peste 7.500 de produse sunt disponibile pe stoc pe site – pantofi, genți și accesorii. Oferta completă a epantofi.ro și MODIVO este disponibilă în serviciul unic premium „Încercați înainte de a plăti”.

Hainele sau accesoriile selectate adaptate comenzii individuale a clientului îl vor aștepta în magazin. MODIVO și epantofi.ro oferă peste 900 de mărci, inclusiv colecții printre care: Karl Lagerfeld , adidas, Boss, Furla, Guess, și New Balance.

 

Există, de asemenea,  scannerul esize.me, care efectuează o scanare 3D a picioarelor, ceea ce vă permite să vă alegeți cu precizie măsura  în timp ce faceți cumpărături. Sistemul ajută cu ușurință la determinarea dimensiunilor precise ale picioarelor și, pe baza acestora, la selectarea mărimii pantofului. O funcționalitate suplimentară este predicția creșterii piciorului copilului – vă permite să estimați când va fi necesară o dimensiune mai mare. Acest serviciu este deosebit de apreciat de părinți.

 

Epantofi.ro cu zona MODIVO este un magazin care face legătura între lumea online și cea offline. Ambele multibrand sunt pionierii solutiilor tehnologice inovatoare, punand mereu clientul pe primul loc. Cunoștințele despre tendințe, cea mai bună selecție de pantofi, haine și accesorii, măsurători precise, precum și capacitatea de a obține sfaturi profesionale de la angajați sunt doar câteva dintre trăsăturile care deosebesc epantofi.ro și MODIVO de concurență. Magazinul din centrul comercial Promenada Craiova este deschis între orele 10:00 și 22:00.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *