Stratulat Albulescu a asistat grupul canadian Mitel cu privire

October 11, 2023
36
Views


O echipa multidisciplinara coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner) a oferit asistenta juridica grupului Mitel, o companie canadiana si lider global pe piata comunicatiilor, cu privire la aspectele de drept roman ale achizitiei Unify (the Unified Communications and Collaboration and Communication and Collaboration Services) de la grupul Atos.

Achizitia consolideaza pozitia Mitel in mai multe zone geografice si segmente, intarind totodata angajamentul companiei de a oferi optiuni si flexibilitate clientilor sai si de a pune bazele unui grup de talente pentru a accelera inovatia in spatiul Comunicatiilor Unificate.

Impreuna cu Unify, Mitel are acum o baza de clienti de peste 75 de milioane de utilizatori in peste 100 de tari si o comunitate extinsa de peste 5.500 de revanzatori, furnizori de servicii, tehnologie si parteneri strategici pregatiti sa ajute si mai multe organizatii sa isi modernizeze si sa-si adapteze capabilitatile in materie de comunicatii, pentru a raspunde cat mai bine nevoilor din cadrul companiilor.

Cu peste doua miliarde de conexiuni in mediul de business, Mitel (www.mitel.com) ajuta companiile si furnizorii de servicii sa se conecteze, sa colaboreze si sa ofere clientilor servicii inovatoare. Expertii in inovare si comunicatii din cadrul companiei deservesc utilizatori din mediul de afaceri din peste 100 de tari.

Echipa SAA, care a acordat asistenta juridica cu privire la elementele de drept roman ale tranzactiei, a fost coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner) si a inclus si pe Cristina Man (Partner), Amanda Csaki (Associate).

Pentru mai multe informatii cu privire la aceasta stire sau la serviciile oferite de firma de avocatura Stratulat Albulescu, va rugam sa o contactati pe Delia Bijnea (Head of Marketing and Communications), pe adresa de e-mail: DBijnea@saa.ro. Sursa

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *