Lecții de business din 23 de industrii

October 13, 2023
50
Views


Bucovina InBusiness: Afaceri – Bani – Management

Investim în educație! Investim în viitor! 

InBusiness organizează „Lecții de business din 23 de industrii”, un eveniment dedicat antreprenorilor, managerilor, profesorilor și tuturor persoanelor vizionare care cred că investiția în viitor înseamnă educație. Evenimentul se desfășoară pe 27 octombrie 2023, la Jeni Palace Suceava, începând cu ora 12:00.

10 ore de workshop-uri, prezentări, metode experimentate și idei inovative, în care invitații fac schimb de bune practici, oferă instrumente verificate în domeniul afacerilor și creează oportunități de colaborare. 

Experți în domeniul antreprenoriatului prezintă ultimele tendințe în domeniul afacerilor, idei inovative care oferă perspective de dezvoltare personală și financiară. 

Cu o experiență profesională de peste 23 de ani în poziții de top management ale unor companii din industria alimentară și Fast Moving Consumer Goods (FMCG), Monica FLOREA, partener TBF și lider al proiectului TBF Next Generation, este preocupată de creșterea, dezvoltarea și educarea tinerilor pentru deprinderea abilităților de business. Monica va fi prezentă la InBusiness pentru a inspira și alți oameni care cred că tinerii au nevoie de mentori și modele de viață. 

În 19 ani a dezvoltat peste 300 de companii din 23 de industrii și a creat sistemul TBF Management. Este singura structură dezvoltată de un român, Răzvan CĂZĂNESCU, care permite conducerea companiilor cu peste 10.000 de angajați, prin responsabilități măsurabile, obiective clare, proceduri argumentate, evaluări de performanță și recompensarea angajaților bazată pe rezultat. Răzvan va fi prezent la InBusiness pentru a împărtăși cu oamenii misiunea lui de a crește cel puțin 10 companii, care să devină numărul 1, la nivel internațional, în domeniul lor de activitate.

Iancu GUDA, specialist în analiza financiară a companiilor, managementul riscului de credit comercial, finanțe și investiții, analiză macroeconomică, consiliere strategică pentru board management, analiză concurențială și consultanță strategică, vine la InBusiness pentru un schimb solid de bune practici în domeniul afacerilor. 

Evenimentul vă oferă o experiență plăcută de fine dining, networking cu experții și o atmosferă relaxantă creată de invitatul special, Pavel Stratan, care va susține un concert extraordinar. 

Asociația In Business Club Suceava, fondată de Ionuț BURAC, Tudor ANDRONIC, Alina COJOCARIU, Daniel LUPU, Cristi PANAITE, Robert RĂDUCANU și Ruxandra MIHALACHI, sprijină comunitatea din Suceava și se implică în acte caritabile pentru persoanele defavorizate. 

Pentru înscrieri, program și alte detalii accesați :https://bucovina.inbusiness.club/

Ne puteți scrie la adresa de e-mail: office@inbusiness.club

Persoane de contact: 

Alexandra Munteanu: +40 757 977 077

Tudor Andronic: +40 741 178 168              

Ruxandra Mihalachib: +40 733 006 926

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *