RLG by Reconomy inițiază o schimbare a identității vizuale

October 18, 2023
61
Views


În urma preluării noastre de către Reconomy și a consolidării brandurilor RLG, Noventiz și Valpak prin sistemul inovator “Comply Loop” al Reconomy, această schimbare a brandului RLG marchează un alt punct de referință al misiunii noastre de a deveni furnizorul global de soluții pentru economia circulară.

O soluție integrată

Reconfigurarea logo-ului RLG, împreună cu culorile și noile fonturi, îmbunătățește recunoașterea brandului, aliniindu-se cu identitățile brandurilor Valpak și Noventiz. Această unitate vizuală între cei trei experți în conformitatea de mediu permite clienților celor trei branduri să aibă acces la ofertele globale de conformitate de mediu ale Reconomy. Prin sistemul Comply Loop, RLG continuă să se concentreze pe serviciile de colectare și reintroducere a materialelor în circuitul reciclării, de garanție-returnare a ambalajelor și de conformitate cu legislația privind mediul înconjurător. Alte soluții pentru reciclarea materialor textile sau automate de colectare (RVM) sunt furnizate de alte branduri Reconomy.

Pentru informații despre sistemul Comply Loop găsiți informații aici

Sustenabilitate în identitate

Implementarea va fi graduală și aliniată cu viziunea noastră privind sustenabilitatea în economia circulară. Acest lucru înseamnă că vom înlocui treptat materialele existente cum ar fi cutiile de colectare și nu numai, pentru a reduce risipa inutilă. Chiar dacă avem de astazi o nouă identitate vizuală, calitatea serviciilor, expertiza și experiența oferită clienților și partenerilor noștri își va păstra standardele înalte de calitate.

Despre RLG by Reconomy

RLG face parte din grupul internațional Reconomy. Portofoliul de servicii oferite include consultanță privind conformitatea cu legislația de mediu, soluții pentru sisteme de garanție-returnare a produselor, colectare și reciclare. În plus, RLG furnizează soluții de returnare și reciclare pentru toate tipurile de materiale reciclabile. RLG are birouri în 23 de centre regionale din peste 80 de țări din întreaga lume, peste 600 de angajați și active gestionate evaluate la peste 2 miliarde de euro.

Despre RLG România

RLG România și-a început operațiunile pe piața locală în anul 2008, ceea ce ne recomandă ca fiind un partener și un furnizor de servicii cu o experiență relevantă în domeniul gestionării deșeurilor de echipamente electrice și electronice – DEEE, precum și a bateriilor (portabile, auto și industriale cu plumb) – DBA. În cei 15 ani de activitate am setat și am implementat o rețea de logistică inversă performantă (lanțul de returnare a produselor care și-au încheiat ciclul de viață și au devenit deșeuri) de la utilizatorii finali către reciclatori, prin adaptarea expertizei și know how-lui internațional la cerințele pieței locale.

Contact

RLG România

Andreea Idriceanu

Tel: +40 742 209 639

Email: andreea.idriceanu@rev-log.com

RLG by ReconomySursa

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *