Cât Costă Să Aduci Forță de Muncă din Asia?

October 19, 2023
67
Views


Industria recrutării s-a confruntat întotdeauna cu provocări financiare și logistice semnificative atunci când vine vorba de aducerea forței de muncă din Asia. În ciuda cererii crescânde pentru talente calificate din regiune, costurile și complicațiile asociate acestui proces au împiedicat adesea companiile europene să exploreze această opțiune.

Cu toate acestea, AsiaEurope Jobs, un jucător prominent în piața forței de muncă, a luat măsuri decisive pentru a schimba această paradigmă. Recent, au lansat Abonamentul AsiaEurope Jobs All-Inclusive, o soluție inovatoare care îi ajută pe angajatori să aducă forță de muncă asiatică la costuri semnificativ mai reduse decât cele obișnuite.

În ceea ce privește costurile, abonamentul oferă acces la o bază solidă de lucrători asiatici calificați și necalificați la un tarif fix lunar de doar 89 de euro per candidat, pe o perioadă de 12 luni. Această cifră competitivă își propune să elimine barierele financiare care de multe ori îngreunează procesul de aducere a forței de muncă asiatică.

În plus față de prețul accesibil, abonamentul acoperă integral costurile și taxele implicate în aducerea lucrătorilor în țară, reducând povara administrativă și financiară pentru angajatori. De asemenea, acesta oferă suport complet pentru procesul de relocare și integrare, asigurând o tranziție lină și eficientă pentru noii membri ai echipei.

“Suntem încântați să aducem această inovație pe piață, oferind o soluție viabilă și avantajoasă pentru companiile din Europa, care caută să își completeze forța de muncă cu personal calificat și necalificat din Asia”, a declarat Ruxandra Nica, Business Development Manager al AsiaEurope Jobs.

Această mișcare strategică a fost concepută pentru a aduce un suflu proaspăt în industria recrutării internaționale, transformând modul în care companiile se raportează la aducerea de forță de muncă din Asia. AsiaEurope Jobs încurajează companiile din toate domeniile să profite de această oportunitate unică de a-și consolida echipele cu talente calificate, în timp ce își optimizează costurile operaționale.

Pentru mai multe informații despre costurile și avantajele aducerii forței de muncă din Asia prin intermediul abonamentului All-Inclusive AsiaEurope Jobs, vă rugăm să contactați echipa lor la adresa de email business@asiaeuropejobs.com sau la numărul de telefon +40 (750) 613 961.

Descoperiți cum poate acest abonament să transforme modalitatea în care vedeți recrutarea din Asia, și cum poate aduce valoare reală și durabilă afacerii dumneavoastră.Sursa

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *