Alexandrion Group anunţă parteneriatul cu A.F.C. Hermannstadt

October 25, 2023
92
Views


Alexandrion Group anunţă semnarea parteneriatului cu Asociația Fotbal Club Hermannstadt pentru sezonul 2023-2024.

Grupul ȋi va susţine pe jucătorii clubului pentru atingerea obiectivelor pe care şi le-au propus pentru acest sezon, consolidându-şi angajamentul faţă de sportul de performanţă şi valorile pe care acesta le reprezintă.

“A.F.C.Hermannstadt este o echipă tânără cu o evoluţie impresionantă, care ne-a atras atenţia prin ceea ce a realizat. Talentul, munca, dedicarea, tenacitatea cu care fotbaliştii au reuşit să atingă un nivel de performanţă foarte bun, ȋntr-un timp atât de scurt sunt inspiraţionale, iar obiectivele ȋndrăzneţe pe care şi le-au propus ne-au arătat că există similitudini importante cu ethosul Alexandrion Group.

Suntem entuziasmaţi să pornim pe drumul spre următorul nivel de performanţă, ȋmpreună, şi avem ȋncredere că echipa va deveni din ce mai puternică,” au precizat reprezentanţii Alexandrion Group.

A.F.C. Hermannstadt, este un club profesionist de fotbal din Sibiu, România, recunoscut pentru evoluția și performanțele remarcabile de la înființarea sa în anul 2015, până la promovarea în SuperLiga României în doar 3 ani. Clubul a reuşit, astfel, să ajungă până în finala Cupei României, oferind o surpriză plăcută de proporţii în acel sezon.

Alexandrion Group si Fundaţia Alexandrion sunt printre cei mai importanţi susţinători ai sportului românesc din România.

De-a lungul timpului Grupul a derulat parteneriate cu cluburi de fotbal, dar a oferit susţinere şi altor sporturi, printre care se numără handbal, golf, rugby, ciclism, box, polo, volei sau tenis de câmp. Ani la rând, Fundația Alexandrion a sprijinit Comitetul Olimpic Sportiv Român, la trei Olimpiade, organizate la Atena, Londra și Beijing.Sursa

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *