APTIQ Global oferă servicii profesionale integrate, în toate

November 21, 2023
62
Views


APTIQ Global anunță consolidarea pe piața din România prin cooptarea în divizia sa de consultanță juridică, APTIQ Legal, a partenerilor Diana Dinu-Dobrin din București și a firmei de avocatură Gal Ghilasi Procopciuc din Brașov.

APTIQ Global se distinge pe piața de profil prin faptul că oferă servicii profesionale integrate de tip “one-stop shop” în toate domeniile relevante din viața unei companii: audit, consultanță juridică, M&A, consultanță fiscală și contabilitate, IT, resurse umane.

Compania este la acest moment prezenta si pe piața din Germania (Stuttgart ), Italia (Milano), Spania (Barcelona, Madrid) și Elveția (Zurich).

APTIQ Global are o structură antreprenorială, care înglobează parteneriate cu profesioniști experimentați în domeniile de referință, iar de la începutul acestui an și-a propus extinderea în București și în alte orașe importante din țară și din străinătate.

Încheierea celor două parteneriate are rolul de a potența spiritul antreprenorial al organizației și de a sprijini clienții prin abordări pragmatice, cu un raport echilibrat cost/beneficii, atât în București, cât și în alte orașe importante ale țării. APTIQ Legal se evidențiază pe piață prin faptul că proiectele sunt gestionate de echipe de avocați seniori, fiecare cu peste 15 ani de experiență, alături de echipa APTIQ Tax și de partenerii din celelalte arii de practică precum M&A și project management.

Sunt încântată de parteneriatul în cadrul echipei multidisciplinare a APTIQ. Mă bucur să pot lucra împreună cu echipă desăvârșită de profesioniști pentru a consolida împreună APTIQ Legal, mai ales că împărtășim aceleași valori individuale și de business. În plus, experiența anterioară în mari firme de avocatură și în cadrul unui Big4 mi-a arătat că, de multe ori, un pachet de servicii profesionale integrat este mult mai eficient pentru afacerea unui client decât suma serviciilor care îl compun”, a afirmat Diana Dinu Dobrin, avocat specializat în litigii de contencios administrativ, fiscal și comercial.

În acest moment credem că suntem pe deplin pregătiți, ca resurse, competențe și experiență, să oferim servicii profesionale consolidate pentru achiziții publice, litigii fiscale, imobiliare și M&A. Know-how-ul și reputația colegilor din APTIQ în aceste domenii, precum și în cele conexe (fiscalitate, consultanță de business și tranzacțională, relații cu investitori internaționali, HR etc.) ne oferă avantajul de a sprijini clienții, indiferent de mărime și industrie, în aproape toate aspectele relevante din activitatea lor. Mai mult, această structură oferă firmei noastre posibilitatea de a ne apropia și mai mult de clienții din Transilvania și de a-i sprijini în planurile lor de business pe termen lung, având un avantaj competitiv prin experiența și know-how-ul semnificative pe care le are APTIQ”, a completat Șandor Gal, partener fondator al firmei Gal Ghilasi Procopciuc din Brașov.

***

Despre Diana Dinu Dobrin:

Diana este specializată în litigii administrative și fiscale și în litigii de drept comercial și IT, oferind consultanță și reprezentare a clienților în fața instituțiilor publice și a instanțelor de judecată. Înainte de a se alătura APTIQ Legal, Diana a colaborat cu unele dintre cele mai mari firme de avocatură din România (NNDKP, Reff & Asociații | Deloitte Legal), unde s-a specializat în litigii fiscale și comerciale, iar în cadrul practicii individuale, a sprijinit jucători semnificativi din industrii precum IT, HoReCa, retail, agricultură, construcții și imobiliare.

Despre Gal Ghilasi Procopciuc:

Echipa Gal Ghilasi Procopciuc este formată din avocați care, anterior, au lucrat în cadrul biroului local din Brașov al unei prestigioase case de avocatură, dintre cele mai mari din România, și au o experiență vastă în reprezentarea clienților în fața instanțelor române, pe probleme de drept civil, comercial, achiziții publice, dreptul muncii și contencios administrativ.

Despre APTIQ Global:

APTIQ Global este un boutique de consultanță de tip „one-stop shop” ce oferă un pachet complet de servicii profesionale pentru tot parcursul ciclului de viață al companiilor. APTIQ Global oferă în mod integrat servicii fiscale, juridice, de evaluare, de fuziuni și achiziții, de consultanță în management și de project management în Germania, Austria, Elveția, Italia, Spania, România, Republica Cehă și Slovacia, având planuri de dezvoltare și expansiune ce vizează cooptarea unor specialiști cu experiență semnificativă în aceste domenii, pentru a consolida rețeaua cu echipe integrate.Sursa

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *