Technowood investește 1.4 milioane de euro în noi capacități

November 21, 2023
58
Views


Technowood, o firmă din Brașov care susține profesioniștii din industria lemnului de peste 20 de ani, devine unul dintre cele mai moderne ateliere de ascuțit scule pentru prelucrarea lemnului din România, în urma unei investiții de 1.4 milioane de euro.

”Vrem să susținem inginerii și producătorii din industria lemnului din România, iar asta se poate întâmpla doar oferind servicii și produse la cel mai înalt standard de calitate. Acesta a fost gândul din spatele investiției. Suntem pe drumul cel bun” – Csaba Csomos, General Manager Technowood

Technowood și-a început activitatea în 2004 ca importator și distribuitor de scule profesionale pentru prelucrarea lemnului. De atunci, compania a înregistrat o creștere solidă și constantă. De la distribuție, activitatea a migrat natural spre servicii de ascuțire profesională și producție de scule. Dacă în 2018 serviciul de ascuțit debuta cu 5 utilaje, acum numără 15 utilaje performante, inclusiv un echipament modern pentru producția de freze din carbură.

În spatele acestor dezvoltări se află doi antreprenori brașoveni – Csaba Csomos și Ferenc Dumitrașcu. Cei doi și-au creat o echipă solidă de 15 ingineri și specialiști în prelucrarea metalului pentru industria lemnului, iar, la momentul actual, echipa Technowood lucrează cu peste 2000 de fabrici de mobilă și prelucrători de lemn din România.

„Cei aproximativ 2000 de clienți care apelează la noi zi de zi vin cu probleme specifice, au diverse nevoi de producție, iar noi le punem la dispoziție toate cunoștințele și utilajele noastre pentru a proiecta și ascuți scule cu precizie de microni. Cei mai vechi clienți continuă să apeleze la serviciile noastre pentru că știu că punem mereu calitatea pe locul 1” – Ferenc Dumitrașcu, Sales Manager Technowood

De curând, firma brașoveană și-a utilat atelierul de ascuțire cu noi utilaje performante pentru ascuțiri profesionale standard, ascuțiri scule diamantate și, mai nou, pentru ascuțirea pânzelor circulare HSS.

Odată cu noile achiziții, capacitățile de producție au crescut. De exemplu, prin achiziția noului CNC TOP-FACE, capacitatea de ascuțire a pânzelor placate s-a dublat – de la 1000 la 2000 pe lună. În plus, afacerea s-a extins: include acum producția de freze din carbură solidă și servicii de ascuțire a sculelor pentru industria metalului. Se estimează că cifra de afaceri va ajunge până la 3 milioane de euro până în 2026.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:

Csaba Csomos, office@technowood.ro

Despre Technowood

De 20 de ani Technowood susține profesioniștii din industria lemnului cu scule profesionale, servicii de distribuție, producție și ascuțire scule standard sau diamantate. Din 2023, a devenit producător de freze din carbură solidă și unul dintre cele mai moderne ateliere de ascuțit scule din România. Mai multe detalii pe www.technowood.roSursa

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *