Promedis Pharm și CSM București: Un Parteneriat Continuu pentru

November 23, 2023
62
Views


București, România – Promedis Pharm, companie specializată în distribuția produselor farmaceutice destinate ameliorării și prevenției afecțiunilor articulare, și-a reînnoit parteneriatul cu clubul de sport CSM București, continuând să susțină excelența și performanța în sport prin produse de calitate superioară. Acest parteneriat subliniază angajamentul Promedis Pharm de a sprijini sănătatea și bunăstarea sportivilor de top.

Recuperarea rapidă și eficientă după meciurile solicitante din Liga Campionilor este esențială pentru jucătoarele de la CSM București. În acest sens, colaborarea cu Promedis Pharm și utilizarea produselor lor, fabricate exclusiv în Uniunea Europeană și caracterizate prin formule atent selectate și foarte concentrate, a fost un pilon de bază pentru succesul sportivilor.

Promedis Pharm, înființată în 2017, este o companie condusă de specialiști cu peste 12 ani de experiență în domeniul farmaceutic. Valorile companiei – echilibrul, prevenția și sănătatea fizică și psihică – se aliniază perfect cu principiile CSM București, creând un teren fertil pentru parteneriatul continuu.

„Suntem încântați să ne reînnoim parteneriatul cu CSM București și să contribuim la pregătirea și recuperarea sportivilor lor de clasă mondială. Produsele noastre, realizate la cele mai înalte standarde, sunt concepute să asigure performanța maximă și recuperarea eficientă, esențiale în sportul de înalt nivel,” a declarat a declarat Maria Roxana Talpan, CEO Promedis Pharm.

Prin acest parteneriat, Promedis Pharm și CSM București își reafirmă angajamentul comun către excelență și performanță în sport, subliniind importanța sănătății și bunăstării sportivilor.

Pentru mai multe informații despre Promedis Pharm SRL și produsele sale, vă invităm să vizitați nostru web la adresa www.promedispharm.ro sau să ne contactați la 0750453280 sau promedispharm@promedisdpharm.ro

Contact pentru presă:

Mirela Alexandru

Office Manager

0750453280

promedispharm@promedisdpharm.roSursa

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *