Iată cum ar trebui să îți îmbraci bebelușul pe timpul verii

February 9, 2024
55
Views


Chiar dacă temperaturile de afară sunt înalte, asta nu înseamnă că nou-născuții au aceeași rezistență ca a adulților. De fapt, orice adiere de vânt îi poate sensibiliza. Mai mult decât atât, contactul direct al pielii copilașilor cu razele solare poate fi extrem de nociv, mai ales dacă cei mici nu sunt îmbrăcați sau protejați corespunzător. 

Principalele hăinuțe de care juniorul tău are nevoie pe timpul verii 

Body-uri  deschise la culoare 

Cele mai versatile articole din garderoba unui nou-născut sunt body-urile. Pe lângă faptul că sunt confortabile și ușor de îmbrăcat, aceste hăinuțe pentru bebeluși se dovedesc deosebit de practice în perioada sezonului călduros, îndeosebi atunci când temperaturile de afară cresc tot mai mult. 

Cu toate acestea, în decursul verii, mămicile ar trebui să opteze pentru body-uri confecționate din bumbac, deschise la culoare, care nu atrag razele soarelui. 

Rochițe vaporoase pentru fetițe și compleuri subțiri pentru băieței 

Indiferent de sexul copilașului tău, body-urile nu sunt singurele hăinuțe de vară utile pentru bebeluși. Astfel, dacă dorești ca acesta să fie nu doar protejat, ci și în pas cu tendințele din modă, poți opta pentru rochițe vaporoase sau pentru compleuri cu mânecă scurtă. 

La fel ca și în cazul precedent, este necesar să mizezi pe calitate și să achiziționezi doar produse realizate din țesături naturale, delicate cu pielea juniorilor. 

Căciulițe și pălăriuțe subțiri 

Dacă ieși la o plimbare cu bebelușul tău, mai ales în orele amiezii, recomandat ar fi să îi protejezi scalpul, ceafa și ochișorii.  

Știai că și în zilele înnorate, razele UV pot să genereze sensibilități la nivelul pielii? Întrucât nou-născuții sunt mult mai sensibili decât adulții, nu este niciodată indicat să renunți la căciulițele, băscuțele sau la pălăriuțele subțiri. 

Șosețele pentru bebeluși 

Oricât de ridicate ar fi temperaturile de afară, în primele luni ale copilașului tău, șosețelele sunt indispensabile. Principalul lor rol este de a-i menține celui mic temperatura corpului constantă, dar și de a-l feri de radiațiile solare. 

Bluzițe tip kimono (parte peste parte) 

Nou-născuții au nevoie un plus de protecție, de aceea o bluziță subțire de tip kimono (care se îmbracă cu ușurință) nu trebuie să lipsească din necesarul micuților din sezonul văratic. 

Așadar, dacă te afli într-o locație cu aer condiționat, se înserează sau, pur și simplu, se schimbă vremea, juniorul tău va beneficia de maximum de confort și de protecție. 

De unde îi poți cumpăra copilașului tău hăinuțe de înaltă calitate, la prețuri avantajoase? Ai accesat magazinul online Puppa Kids? Pe puppa.ro, orice mămică găsește nu doar articole vestimentare pentru nou-născuți, ci și pentru diferite stagii de creștere.  

De asemenea,  Puppa Kids cuprinde o colecție diversificată de produse pentru copii, începând de la încălțăminte și până la jucării atractive, în așa fel încât fiecare părinte să îi asigure celui mic o dezvoltare corespunzătoare! 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *