Corona este partener oficial al Festivalului Massif 2024

March 10, 2024
334
Views


Corona, unul dintre brand-urile premium din portofoliul Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company, a devenit partener oficial al festivalului Massif 2024. Prin acest parteneriat, Corona va continua sa ofere experiente memorabile consumatorilor, iar participantii la festivalul Massif vor avea ocazia sa descopere si sa savureze gustul unic al berii mexicane intr-o atmosfera montana.

„Suntem incantati ca putem colabora cu un eveniment atat de mare si atat de asteptat in Romania, precum festivalul Massif. Corona a fost dintotdeauna o bere speciala, dedicata momentelor unice petrecute alaturi de prieteni. Suntem fericiti ca anul acesta putem fi aproape de consumatori si sa le oferim o experienta speciala la festival”, a punctat Virginia Radu, Senior Manager Premium Brands

Festivalul Massif are loc în perioada 14-17 martie, iar Poiana Brașov va fi locul in care mii de iubitori ai sporturilor de iarna, muzicii, aventurii, distractiei dar si a experientelor exclusiviste se vor aduna. Fanii se vor bucura de cele mai tari petreceri alaturi de artistii prezenti in festival.

Iar pentru toti cei care se bucura mereu de o calatorie muzicala inedita si care sunt nostalgici dupa atmosfera de pe plaja, brand-ul a pregatit „Corona Oasis”, un colt unde petrecaretii isi pot lua un #CoronaCocktail, fara sa se deconecteze de la energia montana a festivalului.

Pentru mai multe informatii despre festivalul Massif si parteneriatul cu Corona, puteti vizita site-ul www.bemassif.com.

Parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, compania Bergenbier S.A. a fost fondata in 1994, iar cea mai importanta marca din portofoliul sau, Bergenbier, a fost lansata un an mai tarziu. Astazi, Bergenbier S.A. este in top trei companii producatoare de bere din Romania, avand o fabrica moderna la Ploiesti si o retea performanta de distributie nationala. Bergenbier S.A. acorda o atentie sporita impactului pe care il are in comunitate si asupra mediului. Portofoliul companiei cuprinde marci care acopera toate segmentele pietei. Pe langa berile produse la Ploiesti – Bergenbier, Fresh, Staropramen, Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu – compania importa si distribuie in exclusivitate specialitatile pragheze Staropramen Dark, berile de abatie belgiene Leffe si Hoegaarden, berea americana Miller Genuine Draft, cea mai iubita bere mexicana, Corona, precum si berea alba germana nefiltrata Frazinskaner. De asemenea, compania are din 2023 in portofoliu si variantele 0.0% alcool pentru Stella Artois si Staropramen.

De peste doua secole, Molson Coors fabrica bauturi care aduc oamenii impreuna pentru a se bucura de toate momentele vietii. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling si Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel’s Summer Shandy, Creemore Springs si multe altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai indragite si emblematice marci de bere realizate vreodata. In timp ce istoria companiei este inradacinata in bere, Molson Coors ofera un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktail-uri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru si multe altele. Molson Coors Beverage Company este o companie cotata la bursa, care opereaza prin Molson Coors America de Nord si Molson Coors Europe si este tranzactionata la New York si la bursa canadiana (TAP). Angajamentul companiei de a ridica standardele industriei si de a lasa o amprenta pozitiva asupra angajatilor, consumatorilor, comunitatilor si mediului se reflecta in Our Beer Print si in obiectivele de sustenabilitate 2025.  Sursa

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *