Noua colecție a brandului românesc Dovani.ro este ACUM disponibilă pe site

March 25, 2022
20
Views


Cu o prezență bine fundamentată pe piața românească încă din anul 1994, brandul românesc Dovani.ro a reușit să cucerească în fiecare sezon preferințele bărbaților care aleg să poarte articolele de îmbrăcăminte și de încălțăminte din oferta sa.

Explicația este simplă, mai ales dacă ținem cont de toate atuurile cu care acest brand vine în întâmpinarea clienților săi. Printre acestea, putem enumera: țesături de înaltă calitate, croiuri confortabile, destinate atât siluetelor robuste, cât și celor suple, modele actuale, design-uri moderne și, fără îndoială, un raport corect între prețuri și calitatea produselor.

Orientat în permanență asupra nevoilor vestimentare ale bărbaților, Dovani.ro lansează anual patru colecții noi, care să corespundă chiar și celor mai exigente cerințe masculine. Astfel, acesta asigură de patru ori pe an acele elemente esențiale pentru crearea unei garderobe în ton cu noutățile din modă, adaptate, bineînțeles, la caracteristicile fiecărui anotimp în parte.

Luna martie vine cu noua colecție de articole vestimentare pe Dovani.ro

Fără să se abată de la stilul său caracteristic, brandul Dovani a lansat și în această primăvară o nouă colecție de articole de îmbrăcăminte bărbătești, destinată obținerii unui stil vestimentar impecabil. Începând din luna martie, aceasta este disponibilă nu doar pe rafturile virtuale ale magazinului său online, Dovani.ro, ci și în locațiile sale fizice din întreaga țară.

Ce categorii de produse aduce primăvara pe Dovani.ro și cu ce sunt surprinși plăcut bărbații?

Veste din bumbac: pe lângă faptul că, în acest an, vestele sunt un must-have atât în garderobele feminine, cât și masculine, aceste articole ne ajută să trecem cu rafinament de la sezonul rece la cel călduros. Cea mai recentă colecție de pe Dovani.ro cuprinde veste bărbătești realizate din 100% bumbac, în nuanțe intense, ușor de asortat la ținutele smart-casual, casual sau office, ce devin opțiunile perfecte pentru tranziția la temperaturile de primăvară.

Pulovere tip maletă din cașmir: cașmirul este unul dintre acele materiale deosebit de delicate cu pielea, care asigură confort deplin în purtare. În acest sezon, pe Dovani.ro, domnii își pot alege modelul perfect de pulover subțire tip maletă, având la dispoziție o gamă diversificată, atât la baza gâtului, precum și cu guler înalt, în diverse culori.

Paltoane subțiri: deși oficial e primăvară, indicele termometrului ne dă de gândit ori de câte ori vrem să renunțăm la piesele vestimentare groase, de iarnă. Ultimele modele de paltoane bărbătești de pe Dovani.ro reprezintă varianta ideală de a arăta impecabil în această primăvară, fiind confecționate din materiale subțiri, care nu încarcă silueta.

Pantofi confecționați din piele naturală: nu doar articolele de îmbrăcăminte prind noi forme pe Dovani.ro în acest sezon. De pe site-ul brandului pot fi achiziționate acum modele actuale și extrem de confortabile de încălțăminte bărbătească, realizate din piele 100% naturală.

Indiscutabil, noua colecție de îmbrăcăminte bărbătească lansată de Dovani.ro a fost creată special pentru a răspunde tuturor nevoilor pe care domnii moderni le întâmpină la finalul anotimpului răcoros, respectiv la începutul primăverii. Bineînțeles, în cadrul magazinului online Dovani.ro sunt disponibile mult mai multe categorii de produse noi, ce pot fi descoperite într-o secțiune dedicată a site-ului.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *