S-a lansat Uanda.ro, o nouă experiență a shopping-ului online

October 10, 2022
13
Views


Pentru a facilita experiența shopping-ului online, magazinul online https://uanda.ro prezintă o interfață modernă și ușor de utilizat, fiind realizat din perspectiva ”mobile first” – navigarea este simplă pentru femeile care sunt tot timpul active. Designul este asemănător unei aplicații native și oferă posibilitatea de a accesa printr-un singur click întreaga selecție de produse disponibile. Pentru o achiziție reușită, procesul de finalizare al comenzii a fost simplificat, astfel timpul petrecut pe site este redus considerabil.

„Prin selecția de articole comercializate celebrăm eleganța și autenticitatea. Vrem să fim cât mai aproape de persoanele pentru care stilul vestimentar este o modalitate de exprimare prin care-și pot evidenția feminitatea într-o manieră proprie. În realizarea platformei online www.uanda.ro ne-am dorit să oferim un proces accesibil pentru clienții noștri.”, a declarat Alexandra Nae, fondatoarea Uanda.ro.

Uanda.ro
este un magazin online, construit în jurul conceptului de originalitate, iar piesele vestimentare disponibile sunt realizate cu o atenție sporită la detalii, fiind potrivite pentru a crea atât outfituri casual, cât și elegante. Produsele disponibile pe https://uanda.ro se adresează unui public pentru care feminitatea și rafinamentul sunt două aspecte importante în stilul propriu. Acestea au o calitate superioară și se află în concordanță cu trend-urile emergente pe piața de fashion din întreaga lume.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *