tbi bank lansează un nou depozit în lei pe 5 luni cu o dobândă record de 10%

October 10, 2022
13
Views


Pentru a-i ajuta mai bine pe clienți să-și protejeze banii, tbi bank lansează un nou depozit pe 5 luni în lei cu o dobândă record de 10%. În plus, banca a actualizat toate dobânzile pe termen scurt pentru a răspunde mai bine nevoilor clienților existenți și a celor care au un orizont de economisire mai scurt.  

Aceste mișcări se aliniază perfect cu strategia băncii de a fi cel mai bun loc pentru economiile oamenilor. tbi bank oferă acum mai multe scadențe, cu unele dintre cele mai bune dobânzi de pe piață, care încep de la 7% și ajung la 10%. Noul depozit pe 5 luni este disponibil atât pentru clienții online, cât și pentru clienții offline noi. Oferta este valabilă până la sfârșitul anului, iar detaliile pot fi găsite pe site-ul băncii sau în sucursale.

„În urma evenimentelor dinamice din acest an, majoritatea clienților români caută depozite pe termen scurt pentru a gestiona incertitudinea generală și pentru a se adapta mai bine la condițiile de piață aflate mereu în schimbare. În contextul unei inflații cu mult peste 10%, dorim să le oferim clienților noștri un instrument foarte eficient de atenuare a efectelor negative ale creșterii prețurilor. Cu dobânzile actuale pe care le oferim, în special cele aferente depozitelor pe termen lung, clienții băncii pot obține un randament real si pozitiv pentru economiile lor”, a spus Lukas Tursa, Senior VP, tbi bank.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați:

Clara Enache / Corporate Communications Manager / clara.enache@tbibank.ro / +40 742 228 224

 

Despre tbi bank

tbi bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est și lider BNPL în regiune, care se adresează consumatorilor, comercianților și IMM-urilor, oferind finanțare și servicii suplimentare integrate prin intermediul unei rețele largi de canale și platforme “phygitale”. În prezent, operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania și Lituania. Prin diverse canale digitale, o rețea proprie de 300+ de sucursale și parteneriate de încredere cu circa 18.000 de comercianți, tbi are un portofoliu de 2 milioane de clienți în 2021 și a acordat aproape 500.000 de credite. Modelul său de afaceri de succes și abordarea orientată spre client au dus la transformarea sa într-una dintre cele mai profitabile și eficiente bănci din Europa de Sud-Est.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *