Regina Elisabeta II le-a oferit un adevarat tratament regal cateilor sai

October 18, 2022
13
Views


In momentul in care detii un titlu atat de important precum cel de regina, cu siguranta ca rasfatul persoanelor dragi vine la pachet. Ei bine, daca esti un mare iubitor de animale si vrei sa le faci viata mai frumoasa, statutul nu este important. Apeleaza la jucarii pisici sau de caini si, indiferent de cost, animalutele se vor simti ca in al noualea cer. 

Relatia Reginei Elisabeta II cu animalele sale de companie

Catelusii sai corgi au insotit-o peste tot si au devenit faimosi datorita relatiei adorabile dintre acestia. Cu timpul, micutii au devenit un simbol si sunt intotdeauna asociati cu Regina. Cu siguranta ati ghicit deja faptul ca tratamentul pe care acestia il primeau la palat a fost unul cel putin regesc.

Regina Elisabeta II a marturisit faptul ca animalele sale de companie sunt, fara dar si poate, membri ai  familiei sale, astfel ca rasfatul primit va fi pe masura. Companionii blanosi ai reginei s-au bucurat de festinuri spectaculoase si meniuri rafinate, alese atent pentru sanatatea si fericirea lor. 

Din ce era format meniul cateilor Reginei

Stapana lor s-a asigurat ca micutii patrupezi se bucura de mese copioase si sanatoase. Printre preparatele speciale create pentru acestia de un bucatar profesionist se regaseau si carnea de miel, vita, pui si iepure. Ba mai mult, bucatarul a declarat ca in timpul petrecut la palat, cateii aveau un meniu creat special pentru ei. 

Aventurile catelusilor 

Catelusii sai erau insotitorii ideali pe care Regina ii lua impreuna cu ea in diferite ocazii. Cetatenii care se opreau pentru a avea ocazia de a o intalni pe Regina Elisabeta se indragosteau instantaneu de fapturile mici, prietenoase si adorabile care o insoteau.

Aceasta s-a asigurat ca animalele sale de companie nu vor duce niciodata lipsa de un tratament corespunzator micutilor printi si printese. La randul lor, micutii erau iubitori si loiali Reginei. 

Dupa ce Regina Elisabeta II s-a stins din viata, cateii sai au ramas in grija ducelui si ducesei de York. Acestia au ramas cunostinte apropiate ale Reginei, chiar si dupa divortul lor. Astfel, traditia pastrata ani de zile de a avea in permanenta corgi in interiorul Palatului Buckingham a luat sfarsit. 

Cu siguranta noii stapani se vor asigura ca micutii blanosi vor primi cel mai bun tratament pentru a pastra vie, pentru un timp, amintirea Reginei Elisabeta si iubirea sa pentru aceasta rasa. Toti cateii care au trait alaturi de Regina s-au bucurat de un tratament regesc, de iubire si de rasfat. 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *