Știi ce remediu românesc pentru dureri folosesc specialiștii la Campionatul Național de Masaj?

October 19, 2022
15
Views


Au mai rămas doua zile până la Campionatul Național de Masaj de la Sibiu!  https://cndm.ro/

Acest campionat este în primul rând o competiție, dar și un prilej de a face parte dintr-o comunitate cu pasiuni, credințe și valori similare.

În perioada 21-23 octombrie sunt așteptați toți iubitorii de masaj la Centrul Cultural Ion Besoiu din Sibiu, ce vor fi întâmpinați de specialiști dornici să împărtășească tainele masajului, dar și de jurați și observatori care vor decide valoarea celor mai pricepuți terapeuți.

Anul acesta, Vivanatura cosmetice naturale s-a alăturat ca sponsor, la cea de-a treia ediție, iar ceea ce face unic acest eveniment este oportunitatea oamenilor de a descoperi terapeuți valoroși și practicile lor precum și de a cunoaște numeroase tehnici de masaj potrivite nevoilor fiecaruia.

Voluntarii vor putea încerca mai multe tehnici de masaj și vor afla ce beneficii aduce masajul terapeutic pentru corp, minte și suflet, dar și ce efecte pentru sănătate au produsele naturale împotriva durerilor.

Din câte am auzit și cunoaștem despre tratamentele pentru dureri de spate, tot experiența specialiștilor ne ajută să decidem care remediu merită atenția noastră.

Masajul terapeutic împreună cu remediile naturiste și cu o alimentație corespunzătoare pot fi cheia către o vindecare a organismului pe cale naturală.

Cu experiența noastră de 26 de ani în vivanaturism

am creat un remediu care a îmbinat tradiția românească

dar și cunoașterea orientală ayurvedic.

Acestea sunt destinate oamenilor chibzuiți cu sănătatea lor, care cred că natura ar putea avea o formulă mai ieftină, mai sigură, mai eficientă chiar și pentru cele mai persistente probleme de sănătate.

Iar dacă este natural și lipsit de efecte secundare, atunci putem afirma ce cadou neprețuit am primit.

Cele mai simple dovezi că s-a aflat și se discută despre această formulă de sănătate de la Vivanatura le găsești dacă vei căuta pe Facebook: „Lyber de dureri reumatice!” https://www.facebook.com/groups/lyberdedurerireumatice sau celelalte articole dedicate durerilor reumatice, articulare, de mâini și picioare postate pe Academia Vivanatura: www.academiavivanatura.ro .

Vei vedea ce spun oamenii ca au simțit după întrebuințarea ei, dar și discount-ul de 33% pe care-l primesc în această perioadă cumpărătorii fideli aici: www.vivanatura.ro .

Nu vom detalia în acest comunicat de presă toate motivele pentru care cei care folosesc LYBER – Cremă activă cu untul pământului și petrol ( plus alte zeci de ingrediente minunate ) scapă de durerile de spate atât de sâcâitoare, care te pot scoate din uz, pentru că noi simțim că este mai important să se afle legăturile de cauzalitate și ce este de făcut pentru a preîntâmpina.

Îți mulțumim pentru atenția acordata acestui comunicat și te felicităm dacă ai învățat să descoperi semnele corpului tău și ești din ce în ce mai chibzuit cu sanatatea, banii, timpul, energia ta și a celor dragi.

Te invităm la o ședință de masaj pentru a te bucura de beneficiile masajului terapeutic !

 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *