Festivalul Toamnei la CONIL alături de voluntari HP Inc România

October 20, 2022
15
Views


Festivalul Toamnei la CONIL –  Echipa de voluntari inimoși ai HP România, din nou în minunata Lume CONIL!

          Școala CONIL se bucură la maxim de fiecare moment al anului. Indiferent de anotimp sau de vremea de afară, în cadrul Școlii CONIL, fiecare zi reprezintă ocazia ideală pentru a ne crea noi amintiri. Iată că, în luna octombrie am adăugat în jurnalul amintirilor frumoase un nou capitol. De data aceasta, în cadrul Festivalului Toamnei, alături de voluntari entuziaști din echipa HP România.

          Festivalul Toamnei ne oferă ocazia de a ne bucura din plin de toate frumusețile anotimpului ploios! Astfel, o parte din elevii CONIL s-au bucurat săptămâna trecută de o activitate inedită, specifică toamnei: pusul murăturilor! Nu doar că s-au distrat de minune în tot acest timp, însă acest atelier delicios le-a fost și foarte benefic prin toate elementele lui cheie, care contribuie la dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a oricărui copil: dexteritate, atenție, răbdare, colaborare, creativitate!  

          Alături de prietenii lor de joacă, voluntarii HP, elevii Școlii CONIL au pregătit 36 de borcane de murături delicioase! Cămara CONIL este acum plină, iar borcanele abia așteaptă să fie servite. Trebuie să recunoaștem că și noi abia așteptăm să gustăm din ele! Însă până atunci, am încheiat ziua în cel mai dulce mod, servind un tort delicios alături de prietenii noștri de la  HP România.

Întotdeauna vom încuraja copiii să participle la ateliere practice de acest fel, deoarece datorită acestora ei pot simți satisfacția unui produs final realizat chiar de mânuțele lor! Elevii noștri au plecat acasă foarte încântați, abia așteptând să le povestească părinților și bunicilor despre această frumoasă activitate tomnatică!

Înainte de a da startul atelierului de murături, voluntarii HP au vizitat clasele elevilor CONIL. Ca toți ceilalți invitați care ne-au trecut pragul, Echipa HP a rămas impresionată de mersul lucrurilor în cadrul Școlii noastre! Aparatura modernă, activitățile diverse și tehnicile de predare adaptate la nevoile fiecăruia dintre elevi au fost doar câteva dintre aspectele ce au fost remarcate de vizitatorii noștri.  

Faptul că primim astfel de aprecieri și feedback pozitiv ori de câte ori avem invitați, atât din tară cât și din străinătate, ne umple inima de mândrie, bucurie și motivație de a ne continua munca cu același entuziasm! Școala CONIL rămâne un etalon al educației incluzive din România, o instituție de top care depășește granițele clasice ale sistemului de școlarizare, oferind copiilor posibilitatea de a-și depăși zinic limitele! Nu degeaba ne place să ne numim furnizori oficiali de zâmbete pentru copiii speciali și familiile lor.

Festivalul Toamnei este abia la început. Atelierul murăturilor este doar una dintre activitățile creative și distractive de care se vor bucura elevii CONIL în acest anotimp. Așa că, vă sfătuim să accesați regulat pagina noastră de Facebook, „Asociația Conil”, dar și blogurile noastre https://conil.ro/home/blog/  și https://scoalaconil.ro/blog/ pentru a rămâne la curent cu tot ce se petrece în minunata Lume CONIL!

Pentru orice alte detalii, vă invitam să ne contactați la numărul de telefon 0784412222 sau la adresa de mail office@conil.ro .

 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *