Spiritul Crăciunului cu noua colecție Nordic Mood de iarnă de la JYSK

October 20, 2022
14
Views


O combinație de decorațiuni ce pot fi folosite de-a lungul anului și decorațiuni speciale pentru Crăciun va oferi casei o atmosferă caldă de Crăciun, fără a fi nevoie de prea multe schimbări.

Crăciunul este sezonul micilor și marilor bucurii, iar perioada vacanței de Crăciun este presărată de multe activități la interior. De aceea, ne dorim o casă în care să simțim din plin atmosfera de sărbătoare. Noua colecție Nordic Mood pentru iarnă a fost concepută pentru a te ajuta să aduci cu ușurință spiritul Crăciunului acasă.

Cu doar câteva mici schimbări, îți poți amenaja casa combinând produse care pot fi folosite și în restul anului, astfel încât să nu cheltui mulți bani pe ceva care v-a sta în următoarele 11 luni într-o cutie. Vei avea o atmosferă festivă, de care să te bucuri cu prietenii și familia.

“Suportul de lumânare ELDARIT poate fi folosit și în restul anului, dar combinate cu lumânări în culorile calde de Crăciun, dintr-o data va deveni un accesoriu minunat de Sărbători. Cu formele organice și materialele rustice, în culori plăcute și calde, oferă un decor intim de Crăciun”, spune Tina Nymann, Category Buyer JYSK.

De Crăciun ne plac și lucrurile strălucitoare sau aurii. Poți accesoriza vaza ROBERT cu floarea artificială GAVE, alături de tava decorativă FREKE care, prin combinația de cupru și efectul de strălucire, dă senzația de Crăciun și sărbătoare.

Crăciun tradițional cu un aspect modern

Pe lângă decorațiunile ce pot fi folosite în orice lună a anului, JYSK propune pentru acest Crăciun și mai multe modele de elfi de Crăciun. În noua colecție Nordic Mood, elful de Crăciun are un aspect mai modern, vine în nuanțe calde de roșu și este foarte simpatic, cu o căciulă de Crăciun așezată peste cap, astfel încât va înveseli orice interior.

“Elfii de Crăciun sunt specifici lunii decembrie. Am vrut un elf tradițional în noua colecție, care să poată fi integrat într-un decor modern. Elful HALM este un exemplu foarte bun de produs ce poate fi integrat în orice tip de casă. Nuanțele calme de roșu și gri transmit liniște, iar picioarele telescopice îl fac ușor de ajustat pe înălțime, în funcție de preferințele fiecăruia”, spune Tina Nymann.

Atmosfera caldă de Crăciun poate fi amplificată și de pernele deco și păturile specifice sezonului. Noua colecție Nordic Mood include pătura matlasată TRILOBIT și perna RIND, în culoarea roșu închis, țesută cu o stea.

Colecția este disponibilă în magazinele JYSK și pe JYSK.ro începând cu luna octombrie 2022.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *