Ziua portilor deschise la centru de copii Sansa Ta

October 20, 2022
13
Views


În data de 21 octombrie 2022, Asociatia Sansa Ta organizează acţiunea «Ziua porţilor deschise», care se va derula în cadrul centrului de zi Sansa Ta.

Prin intermediul acestui eveniment se urmăreşte crearea oportunităţilor de cunoaştere reciprocă şi de îmbunătăţire a comunicării între autorităţile, cetăţeni şi beneficiari ai serviciilor furnizate în unităţile de asistenţă socială. Astfel, ne dorim să prezentăm celor interesați cât mai multe informații cu privire la problematica specifică a copilului, a familiilor aflate în situaţie de risc și a persoanelor cu dizabilități, precum și despre natura atribuțiilor personalului, despre activitățile în care sunt implicați beneficiarii și despre proiectele noastre de viitor.

Cu această ocazie se vor susține prezentări și dezbateri pe tema educației copilului în familie și a prevenirii abandonului/separării copilului de familia naturală, se vor organiza expoziții cu lucrări realizate de beneficiari și activităţi comune de socializare (ateliere hand made, pictură, jocuri şi concursuri sportive).

Centru se afla in comuna Bilciuresti, judetul Dambovita, str. Datinilor nr. 212.

Va asteptam!

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *