Cum să profiți la maximum de potențialul motocicletei tale

October 24, 2022
14
Views


Sfaturi de la experți pentru orice motociclist

          Ca și conducător de motocicletă nu ești la fel de protejat și în siguranță precum un conducător auto. Indiferent că deții o motocicletă stradală, un enduro cross sau un Harley Davidson, trebuie să respecți aceste sfaturi. Tocmai din acest motiv este important să asculți anumite sfaturi și să respecți anumite principii. Astfel, îți venim ajutor cu câteva sfaturi care sperăm să îți fie de folos, în special dacă încă te afli la început de drum cu tot ceea ce ține condusul undei motociclete.

Echipează-te complet cu un echipament moto de calitate de fiecare dată când conduci, chiar dacă este vorba de distanțe mici.

  Verifică-ți anvelopele înainte să pornești la drum.
  Asigură-te că ai mereu la tine un kit de pană de cauciuc și preferabil și alte mici kit-uri de reparații dacă se poate.
  Odihnește-te minim 7 – 8 ore, hidratează-te corespunzător și mănâncă înainte de a porni la drum.
  Verifică-ți și restul motocicletei pentru a te asigura că este în siguranță să pornești cu ea la drum.
  Verifică nivelul de carburant.
  Respectă ceilalți participanți la trafic. Comportamentul tău în trafic trebuie să reflecte atitudinea pe care ai dori să o primești și tu de la ceilalți participanți în trafic.

Aceste sfaturi trebuie puse în practică înainte de fiecare călătorie. Chiar dacă unele sfaturi îți vor părea absurde, este mereu mai bine să fii precaut și preventiv. În timp, toate acestea vor deveni automatisme pe care nici nu le vei sesiza.

Alege piese moto calitative pentru motocicleta ta

     Pentru ca motocicleta ta să funcționeze la maximul de potențial, este nevoie ca aceasta să fie echipată mereu cu cele mai bune piese moto. Tocmai de aceea, dacă îți permite bugetul, este recomandat ca motocicleta să fie echipată cu piese OE sau piese OEM .

     În cadrul magazinului online moto gear vei găsi o gamă variată de piese OEM. Denumirea de OEM vine de la „ Original Equipment Manufacturer ” și face referire la piesele originale, adică cele care vin încă de la început în dotarea motocicletei.

     O investiție în piese OEM este una inteligentă. A investi în autovehiculul pe care îl conduci este ca și cum ai investi în tine, deoarece investești în siguranța ta. Piesele OEM sunt menite să reziste în timp și sunt mereu fabricate din cele mai bune materiale. Gama de piese OEM de la moto gear cuprinde:

Þ    Honda Powersports

Þ    Husaberg

Þ    Husqvarna Motorcycles

Þ    Moto Guzzi

Þ    Sea Doo

Þ    Ski Doo

Þ    Can Am

Þ    Suzuki Motor of America

Þ    Yamaha.

Piese și accesorii pentru moto stradal

          Chiar dacă îți folosești motocicleta doar în oraș și pe distanțe mici, aceasta trebuie să fie echipată corespunzător. Spre exemplu, un set de anvelope de calitate va mări gradul de aderare a motocicletei la asfalt. Acest lucru va minimiza riscul de accidente.

          Fiecare piesă și accesoriu are rolul ei, iar în gama de moto stradal vei găsi numeroase categorii cu piese și accesorii esențiale pentru orice conducător de motociclete. Astfel, o parte din produsele moto stradal de pe site-ul moto gear sunt:

 

Þ    Anvelope față

Þ    Anvelope spate

Þ    Camere de aer

Þ    Anvelope dual sport față

Þ    Anvelope dual sport spate.

Þ    Sisteme de evacuare

Þ    Tobe finale

Þ    Piese de schimb tobe

Þ    Accesorii tobe.

 

Þ    Faruri proiectoare

Þ    Suport pentru numărul de înmatriculare

Þ    Lampă stop

Þ    Becuri

Þ    Semnale .

 

Te invităm să descoperi chiar tu celelalte categorii de piese și accesorii dedicate condusului moto stradal. Datorită gamei variate de produse, cu siguranță vei găsi piese care să se potrivească cu modelul motocicletei tale.

Cele mai variate game de produse – doar la moto gear!

     Datorită gamei variate de produse, aici vei putea găsi orice produse îți dorești, pentru orice model de motocicletă. Așadar, ce mi aștepți? Descoperă și tu tot ceea ce îți poate oferi moto gear!

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *