Unde găsiți cele mai bune traverse de cale ferată? Iată răspunsul!

October 24, 2022
15
Views


De ce să alegeți traversele produse de compania Pamirco

          Un prim motiv pentru care îți recomandăm acest lucru este calitatea. Lemnul utilizat de Pamirco este lemn de esență tare, și mai exact lemn de fag și de stejar. Echipa de experți în domeniu a acestei fabrici se preocupă cu prelucrarea lemnului și cu monitorizarea proceselor prin care acesta trece pentru a deveni produs final.

          Aceste traverse de cale ferată sunt elemente cheie ale căii ferate. Tocmai din acest motiv este important ca așa numitele railway sleepers să fie calitative și să reziste cu brio în timp. Până a ajunge la produsul final, lemnul trece prin mai multe procese, printre care cele mai importante sunt:

    Impregnarea cu creozot de huilă ( cărbune )

Toate serviciile prestate de Pamirco sunt definite prin calitate, promptitudine și seriozitate. Toate aceste traverse de cale ferată produse au un raport preț – calitate extrem de echilibrat, iar voi nu veți plăti niciodată mai mult decât valoarea produselor. Pentru această echipă dedicată, clienții reprezintă prioritatea numărul 1, așadar mereu vor fi alături de voi indiferent de nevoile pe care le aveți!

Traversele de lemn – cea mai bună opțiune indiferent de situație!

          Traversele de cale ferată fabricate din lemn sunt foarte versatile. Acestea au numeroase atuuri, iar în cele ce urmează vă vom prezenta motivele pentru care să optezi pentru acest tip de traverse.

Lemnul este mult mai ușor decât oțelul sau betonul. Astfel, comparativ cu traversele fabricate din beton și oțel, cele din lemn sunt de aproximativ 8 ori mai ușoare. O greutate mai mică înseamnă o montare mai ușoară a acestora.

Sunt mai ieftine decât traversele fabricate din oțel și din beton.

Sunt rezistente în timp, în special dacă sunt și întreținute corespunzător.

Sunt singurele tipuri de traverse care se pot utiliza la nivelul schimbătoarelor, podurilor și a curbelor cu o rază mai mică de 500 m.

Datorită flexibilității lemnului, rezistă mult mai bine presiunii exercitate de tren.

Rezistă foarte bine în medii umede sau sărate, loc unde betonul și oțelul s-ar degrada.

Rezistă la temperaturi foarte scăzute sau foarte crescute.

Colaborați cu această companie de renume internațional!

          Pamirco Mănăștiur și-a început activitatea cu aproape 20 de ani în urmă. De-a lungul timpului, compania s-a mărit tot mai mult și a început să devină cunoscută de tot mai multă lume. Majoritatea clienților au revenit de mai multe ori cu bucurie la serviciile acestora.

          Până în  prezent, aceștia se bucură de recunoaștere internațională din partea unor clienți din țări precum:

De asemenea, aceștia au reușit să își mărească capacitatea de producție enorm de mult, datorită cererii mari de produse.  Cu toate acestea, calitatea produselor va fi mereu impecabilă, deoarece fiecare expert în parte din echipa Pamirco va oferi o atenție deosebită detaliilor.

Alege cu încredere compania Pamirco!

          După cum am menționat și anterior, această companie se bucură de recunoaștere internațională. Chiar dacă aveți nevoie de plasarea unei comenzi mari, acest lucru nu este o problemă pentru ei! Capacitatea lor de producție este foarte mare, astfel că până în prezent aceștia au reușit să onoreze comenzi care însumate sunt:

Þ    529 701 bucăți de traverse de cale ferată din lemn de fag și stejar

Þ    238 167 bucăți de panouri asamblate

Þ    342 861 bucăți de cherestea tivită și netivită.

Așadar, tot ceea ce trebuie să faceți este să îi contactați și să cereți mai multe detalii despre serviciile pe care le prestează. Orice nouă colaborare sau proiect nou este un prilej de a face un nou client, fericit! Ce mai așteptați? Contactați compania cât mai rapid!

 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *