Pijamale personalizate pentru sezonul de toamnă-iarnă de la brandul La Nuit

October 24, 2022
15
Views


Kimono satinat elegant de la brandul La Nuit

Toată lumea așteaptă weekendul pentru a se relaxa. După zile lungi de muncă și activități cotidiene, ceea ce îți dorești cel mai mult este să te odihnești. De ce ai nevoie pentru ca somnul să îți fie mai liniștit? De o pereche de pijamale de satin de la un brand excepțional.

Tipurile de pijamale satin pe care le poți comanda sunt:

cămăși de noapte satin;

kimonouri;

seturi alcătuite din pantalon lung sau scurt cu mânecă lungă sau scurtă.

Cum rămâne cu culoarea? Crezi că o culoare oferă personalitate hainelor pe care le porți? Noi spunem că da. În continuare, îți vom prezenta o listă cu câteva culori în care pijamalele satinate pot fi cumpărate.

Roz pudră – culoarea primei iubiri

Toate nuanțele de roșu și derivatele acesteia au legătură cu pasiunea, romantismul și dragostea pentru sine. Culorile, în funcție de intensitatea lor, reflectă anumite sentimente sau idei. De exemplu, culoarea roz, în special roz pudră, este o culoare ce simbolizează prima iubire și romantismul.

Bineînțeles, rozul nu este ales doar din această perspectivă. Pentru unele doamne și domnișoare, rozul este o culoare plăcută, care le oferă liniște. Sau se potrivește cu personalitatea lor deschisă și inocentă. Rozul pudră este ideal pentru un set de pijamale în perioada primăvară-vară, cu pantalon lung sau scurt.

Roșu – culoarea pasiunii puternice și a dragostei

Roșul este asociat cu dragostea, dar și cu pasiunea. Această culoare mai este asociată și cu alte emoții, precum determinarea și perseverența. În materie de haine, roșul scoate în evidență o personalitate puternică și care nu se dă bătută.  Această culoare se potrivește pentru mai multe ținute satinate:

Deoarece culoarea roșie este asociată cu pasiunea, este o culoare care poate fi purtată în serile petrecute cu partenerul. Se spune că roșul este culoarea flăcării unei iubiri. Așadar, de ce să nu îmbraci o cămașă de noapte de culoare roșie?

Negru – culoarea care învăluie persoana în mister

Negrul este o culoare care simbolizează atât eleganța, cât și misterul. În multe filme, persoanele îmbrăcate în negru sunt văzute drept misterioare și care ascund multe secrete. Astfel, un kimono negru învăluie femeia în mult mister și senzualitate.

Negrul este perfect și pentru că se spune că merge pe absolut orice și că este perfect pentru orice eveniment. Ceea ce este adevărat. Negrul evidențiază și formele corpului, ceea ce reprezintă un atu pentru orice femeie. Ce fel de pijama satinată neagră ai prefera să porți?

Ivoire – culoarea purității și a calmului

O altă culoare ideală pentru o pijama satinată este ivoire-ul. Această culoare simbolizează și ea eleganța, precum negrul, și senzualitatea, precum roșul. Ivoire este ideal pentru o cămașă de noapte scurtă sau pentru un set de pijamale. Ivoire-ul este o culoare care induce și o stare de calm.

Această culoare este una simplă, care nu pare că ar atrage priviri. Ceea ce este total greșit. Simplicitatea este cea care, deseori, îi face pe oameni să îi acorde mai multă atenție. De ce nu încerci și tu această tactică și să îți cumperi un kimono de culoare ivoire?

Pijamale satinate de la brandul La Nuit: un brand românesc pentru toate gusturile

Culorile sunt speciale, datorită simbolisticii lor. Astfel, fiecare culoare în parte exprimă anumite sentimente, idei sau gânduri:
Culori

Simbolistică

Roșu

Pasiune și senzualitate

Roz pudră

Culoarea primei iubiri

Negru

Mister și eleganță

Ivoire

Puritate și calm

 

Aceste culori și simbolurile lor sunt reflectate în produsele de la brandul La Nuit. O cămașă de noapte neagră sau un kimono roz pudră sunt doar câteva exemple pe care le poți achiziționa. Aruncă și tu o privire hainelor de sezon și cine știe, poate îți vei lua un set de damă pe placul tău!

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *