Când să apelezi la injecțiile cu acid hialuronic?

October 26, 2022
26
Views


Ce zone pot fi „umplute” cu acid hialuronic?

Ridurile faciale, buzele, tenul, zonele de contur ale feței, oricare dintre acestea poate fi sursă sigură a unor injecții cu acid hialuronic. Cu ajutorul acestei substanțe, pot fi realizate proceduri de augmentare buze, proceduri de volumizare a pomeților, de corecție a cearcănelor sau de augmentare a bărbiei, proceduri de volumizare a tâmplelor, de augmentare a lobului auricular, de reconturare mandibulară sau de corecție a șanțurilor nazolabiale. 

În acest sens, pot fi utilizate tratamentele cu acid hialuronic precum Juvederm, Restylane, tratamentul Tosyal Kiss sau Volbella, acestea fiind dintre cele mai des utilizate. 

Ce costuri implică injecțiile cu acid hialuronic?

Probabil că te-ai gândit deja că această procedură ar fi potrivită și pentru corectarea unor probleme estetice pe care consideri că le ai, însă primul lucru la care te-ai gândit a fost cat cost o injectie cu acid hialuronic? Ei bine, deși costurile nu sunt tocmai ridicate, nu se poate spune nici că este o procedură pe care oricine și-o poate permite. În medie, prețul unei sesiuni de augmentare buze sau alte tipuri de intevenții pentru care este necesar 1 ml de acid hialuronic este de 250 de euro. 

Ceea ce este considerat un dezavantaj din punct de vedere financiar este faptul că efectele acestor injecții sunt temporare, astfel că vei avea nevoie de tratament regulat de întreținere la fiecare cel puțin 6 luni, astfel încât rezultatele să fie unele vizible pe termen lung. 

Există efecte secundare sau riscuri ale injectării cu acid hialuronic?

După injectare, pot apărea umflăturile, roșeața ușoară sau vânătăile în zona tratată. Aceste efecte secundare sunt comune, dar deloc îngrijorătoare, mai ales că nu durează mult timp și nu sunt, de regulă, prea accentuate, astfel că pot fi camuflate pur și simplu prin machiajul zilnic. 

Există însă cazuri în care aceste efecte secundare pot dura mai mult de o săptămână sau situații în care pot apărea alte reacții adverse, cazuri în care este indicat să iei legătura urgent cu medicul care a efectuat procedura. De reținut și faptul că toate procedurile de injectare pe piele au un risc extrem de scăzut de a produce infecție. 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *