Cât de tentantă ți se pare posibilitatea de mărire a buzelor?

October 26, 2022
26
Views


Ce trebuie să știi înainte de a apela la această soluție

Injecțiile pentru mărirea buzelor au devenit noua modă, după ce mărirea sânilor a trecut deja în categoria subiectelor comune. Înainte de a apela, însă, la această procedură, poate că nu ar fi rău să cunoști câteva lucruri. 

Înainte de toate, este bine să știi că pentru mărirea buzelor se folosesc diverse produse, însă acidul hialuronic rămâne ingredientul principal. Înainte de injectarea propriu-zisă au loc așa-zisele „ședințe de pregătire”, timp în care consumul anumitor medicamente, de exemplu, este interzis. 

Durata procedurii este destul de lungă, având în vedere că nu este necesară o simplă și singură vizită la medic. Înainte de toate, este vorba despre consultația în care se stabilesc toate detaliile, de o examinare a situației și de discuții cu medicul, de anestezia necesară pentru a face procedura una nedureroasă, apoi de injectare (nu este suficientă una singură) și de perioada de recuperare. 

Posibile efecte secundare ale injectării buzelor 

Deși nu sunt numeroase efecte adverse întâlnite în cazul pacientelor care trec printr-o astfel de intervenție, există cazuri de formare a unor mici umflături în jurul buzelor. Deși acestea ar trebui să dispară după doar câteva zile de la sine, în cazul în care nu se întâmplă acest lucru, este indicat să te întorci la medicul care a efectuat intervenția. 

Cât costă procedura de mărire a buzelor?

Nu este ieftin să ai buzele delicioase, dar nici extrem de scump, mai ales atunci când pentru tine frumusețea nu are preț. Pentru augmentarea buzelor cu 1 ml, poți ajunge să plătești puțin peste 1500 de lei, iar pentru augmentarea buzelor cu 0.55 ml, prețul este de aproximativ 1000 de lei. 

Important este totuși să ai în vedere că o sesiune de marire buze bucuresti este eficientă pentru perioade limitate, ci nu pentru totdeauna, așa că același preț îl vei plăti la fiecare câteva luni sau chiar un an, în funcție de tipul de produs utilizat sau de modul în care organismul metabolizează produsul respectiv. 

Așadar, ce zici? Consideră că procedura de mărire a buzelor este potrivită și pentru tine?

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *