O nouă metode de promovare în 2022: litere volumetrice

October 26, 2022
21
Views


 Însă ce fel de modalități de promovare au cel mai mare succes? O nouă tehnlogie de promovare, și anume litere volumetrice, sunt cele care îți vor aduce notorietate. Cum te ajută ele și care tipuri se potrivesc afacerii tale?

Reclame luminoase și litere luminoase : secretele promovarii la exterior

Conform experților de marketing, cele mai eficiente metode de a-ți promova afacerea în 2022 sunt reclamele luminoase. Ele sunt de mai multe feluri, însă cele care sunt la modă acum sunt cele cu iluminare LED. Bineînțeles, sunt și altele, în special cele cu neon, la fel de populare.

Articolul de astăzi se va orienta în mod special către literele volumetrice. Câte tipuri există pe piața din România? Se pot distinge patru tipuri:

Litere din neon spectral;Litere din plexiglass;Litere din metal iluminate cu LED;Litere fără iluminare.

În continuare vom trata aceste tipuri separat. După ce vei termina de lecturat acest articol, vei avea o idee mai clară despre literele volumetrice. De asemenea, vei putea stabili care tip se pliază cu specificul afacerii tale.

Litere din neon spectral: un nou trend în rândul afacerilor

O primă categorie de litere volumetrice sunt cele din neon spectral. La ce se referă acestea? Neon-ul are o intensitate puternică, astfel că și culorile literelor sunt mai puternice și mai vii. Câteva caracteristici ale acestora sunt:

    Sunt executate manual, fiind realizate prin înlănțuirea mai multor operații diferite;Literele sunt realizate din bare de sticlă;Barele de sticlă sunt din tuburi colorate;Reclamele cu litere volumetrice din neon spectral se pot vedea de la o distanță mare.

Aceste litere rezistă, de asemenea, pe o durată de timp îndelungată.

Litere din plexiglass: cele mai utilizate litere din România

Reclamele luminoase sunt foarte răspândite în întreaga lume. Acestea sunt populare în orașele mari și aglomerate, cum ar fi cele din Europa de vest și Americi. Dar cum rămâne cu România? În ultima perioadă, tot mai multe firme investesc în reclame luminoase .

Un al doilea tip de litere volumetrice sunt cele din plexiglass. Acestea luminează pe bază de LED, lumina venind din interior. Bineînțeles, lumina poate să fie emisă din mai multe puncte: din față, din spate, de pe margini. Există și litere fără iluminare, despre care se va vorbi mai târziu.

Literele volumetrice din plexiglass prezintă și ele câteva caracteristici. În primul rând, există și versiuni rezistente la apă. Când plouă, dacă nu sunt protejate, unele reclame iluminate pot fi afectate de apă. Literele din plexiglass pot fi realizate astfel încât să fie rezistente la apă. 

Litere cu din metal iluminate cu LED

O altă categorie de litere luminoase sunt cele care funcționează pe bază de iluminare cu LED. Acestea sunt cele mai utilizate, atât de firmele din România, cât și din străinătate. Ce este așa de special la ele, încât multe firme doresc să le utilizeze încontinuu?

Într-o primă fază, se poate vorbi de materialul din care sunt făcute literele. Acestea sunt realizate din aluminiu, pentru că este un metal flexibil. Multe firme doresc logo-uri sau mesaje personalizate, astfel că flexibilitatea materialelor este importantă. Acesta poate fi îndoit și personalizat în funcție de preferințele firmelor.

Litere fără iluminare

O ultimă categorie este dată de literele volumetrice fără niciun tip de iluminare. Acestea sunt ideale pentru firmele care nu au un buget mare pentru reclame. Literele sunt realizate din acrilic sau metal și nu dispun de niciun fel de luminare. 

În tabelul de mai jos veți regăsi un scurt rezumat al punctelor discutate mai sus
Tipuri de litere volumetrice

Avantaje principale

Litere din neon spectral

Se pot vedea de la distanțe mari

Litere din plexiglass

Au versiuni rezistente la apă

Litere din metal iluminate cu LED

Flexibilitatea aluminiului permite personalizarea literelor

Litere fără iluminare

Ideale pentru afacerile cu buget redus

 

De la care firmă achiziționezi reclame și litere luminoase?

Firma Litere Luminoase din Oradea pune la dispoziția clienților variate produse pentru promovarea afacerii. În plus, chiar și persoanele fizice pot cumpăra litere luminoase sau să ceară mesaje personalizate din litere luminoase. Singura condiție este să îi contactezi de îndată!

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *