Afla sfaturi utile pentru buna crestere si dezvoltare a copiilor la Bloggers & Parenting Conference

October 28, 2022
28
Views


De mai bine de 10 ani, Bloggers & Parenting Conference, cunoscut in trecut sub denumirea de Social Media for Parents, este locul de intalnire al creatorilor de continut care abordeaza si sunt interesati de parenting, psihologie si educatie emotionala, sanatate si nutritie.

Cu fiecare editie, conferinta ofera sfaturi si idei pentru decizii intelepte despre dezvoltarea copiilor si aduce in acelasi timp bloggerilor de parenting si parintilor o doza necesara de inspiratie pentru crearea de continut.

Cu un program bine pus la punct si prin intermediul vorbitorilor invitati evenimentul isi propune sa abordeze subiecte importante si de actualitate din parenting: sanatate si nutritie, sanatate emotionala si educatie.

Vor fi alaturi de noi in cadrul editiei de anul acesta:

· Urania Cremene (Expert in Parenting & Autoarea Programului All About Parenting);· Petronela Rotar (Psiholog si Autor de carte);· Gabriela Maalouf (Psiholog, Psihoterapeut & Specialist in NLP Parenting);· Diana Stanculeanu (Psihoterapeut, Expert National in Sanatate Mintala);· Liliana Bock (Brand Manager, NUK);· Raluca Hagiu (Communication & PR Director, Ivatherm);· Dr Monica Paun (Medic Specialist Dermato-Venerolog);· Dana Papadima (Director Educational, Avenor College);· Dr. Raluca Ghionaru (Medic Primar Medicina de Familie & Consilier, Colegiul Medicilor din Romania);· Alina Pop (Psihoterapeut & Creatoarea Programului Burnout Parental);· Alexandra Alexandru (Dietetician Nutritionist);· Adrian Asoltanie (Trainer Educatie Financiara Copii si Adulti);· Catalina Bucur (Jurnalist & Autor, Sunnysideup.ro);· Elena Caloian (Fondator, Academia de Robotica).

 

Pe langa continutul bogat din cadrul conferintei, evenimentul ofera nenumarate ocazii de socializare cu vorbitorii invitati, dar si cu alti creatori de continut si profesionisti din domeniu prezenti la eveniment.

Bloggers & Parenting Conference este un eveniment organizat de Evensys, realizat in parteneriat cu NUK Romania si cu sprijinul Boiron Romania, Ivatherm, Siviero Maria si YO.

Mai multe informatii despre eveniment, agenda si vorbitori sunt disponibile pe www.parentingconference.ro.

Pentru a fi la curent noutatile despre Bloggers & Parenting Conference, puteti urmari pagina oficiala de Facebook si de Instagram a evenimentului.

 

Despre Evensys

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 16 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera sapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, HR, Real Estate, Production si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *