Victoria’s Secret tocmai a deschis al doilea magazin în București

October 28, 2022
29
Views


Magazinul are un design inovator si face parte din noul concept de retail abordat de brand, Store of the Future, oferind o experienta unica tuturor clientilor. Store Of The Future ofera o navigare simplificata pentru a ghida fara efort clientii, o atmosfera moderna in ceea ce priveste cabinele de proba, precum si o experienta de cumparaturi primitoare si fara probleme.

Gama de produse

Noul magazin Victoria’s Secret este amplasat in AFI COTROCENI Shopping Mall. Magazinul prezinta o selectie variata de sutiene, chiloti si lenjerie intima ale brand-ului si, bineinteles, o multitudine de colectii noi, precum Dream Angels. Magazinul este acum deschis si se alatura celor peste 1.350 de magazine Victoria’s Secret din intreaga lume, pe langa site-ul online https://victoriassecret.ro/

In noul magazin vor fi disponibile si intalniri personalizate, unu-la-unu, pentru ajustarea sutienului, cu experti special instruiti in materie de Bra Fitting. Aceste sesiuni nu necesita programare, iar accesoriile pentru sutiene sunt gratuite.

Alaturi de lenjeria intima de calitate inalta, va exista si Victoria’s Secret Beauty, unde parfumuri, bodymist-uri si alte produse vor fi disponibile. Magazinul va dispune si de cel mai nou si fin parfum al brand-ului, Bare Eau de Parfum, care celebreaza individualitatea si auto-exprimarea printr-o campanie cu o distributie feminina diversa.

Despre Victoria’s Secret

Victoria’s Secret este cel mai mare retailer de specialitate pentru articole intime din lume, care ofera o gama larga de colectii moderne, inspirate de moda, inclusiv sutiene, chiloti, lenjerie casual si articole sportive, precum si parfumuri de prestigiu si produse de  ingrijire corporala. Cu aproape 1.400 de magazine in intreaga lume si o forta de munca predominant feminina de peste 30.000 de persoane, Victoria’s Secret se mandreste cu cea mai mare echipa de experti specializati. Victoria’s Secret se angajeaza sa inspire femeile din intreaga lume cu produse si experiente care le sustin, creand in acelasi timp relatii pe tot parcursul vietii si sustinand schimbari pozitive.

 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *