70 de copii din Vaslui vor invata despre masaj si terapii naturiste in cadrul unui eveniment sponsorizat de Vivanatura.

November 4, 2022
17
Views


În cadrul acestui eveniment, informațional, pentru copii, se va prezenta ce este MASAJUL și care sunt beneficiile masajului asupra corpului omenesc.

Sponsorul Vivanatura va contribui cu 100 buc creme de corp și 100 buc paste de dinți. S.C. Genna Co SRL este o companie fondata in 1996 de Leonard Radut, proprietarul brand-urilor Vivanatura, GennaDent si Bebe Drag, care ajuta prin formulele naturiste de sanatate, pe care le-a creat, pe toti cei chibzuiti cu sanatatea lor, ce cauta o forma de preventie sau tratament  mai ieftina, mai rapida, mai simpla si mai sigura

Cei 70 de copii, cu vârstele între 15-18 ani, vor primi informații și Masaj ca Terapie.

La acest eveniment vor participa:

Directorul Zonal AMTC IAȘI: AUREL TUDORACHE

Directorul Zonal AMTC VASLUI: RAMONA ANDREI

Directorul Zonal AMTC GALAȚI: MIHAELA BĂLĂȘOI

Membru AMTC IAȘI: ZENAIDA PADURARU

VOLUNTARI: Kinetoterapeut Alexandra G. Voiniciuc (Iași), Kinetoterapeut Lorena Siminescu (Vaslui), Kinetoterapeut Alexandra Proca Dulgheru (Galați), Terapeut Bowie Evelin Stratica (Iași)

5 Studenți de la Facultatea de Kinetoterapie A.I. Cuza IAȘI.

Evenimentul va fi organizat cu scopul de a informa toată populația despre Beneficiile Masajului asupra corpului omenesc, mai ales în rândul tineretului.

Vor fi și demonstrații de masaj, în care se dorește conștientizarea asupra beneficiilor reale ale MASAJULUI, ca terapie la îndemâna oricui, pentru sănătate și bunăstare, MASAJUL va fi prezentat ca o NECESITATE și nu ca un moft.

 

 

 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *