Comerț cu calculatoare, echipamente și software IT

November 8, 2022
20
Views


Premierea a avut loc la Camera de Comerț și Industrie Maramureș, în cadrul competiției „Topul Firmelor Maramureșene” (ediția a XXIX-a), care susține an de an performanța și continuitatea în mediul de business pentru dezvoltarea economiei județului și a mediului de afaceri regional prin afaceri de succes.

Metodologia premierii managementului competitiv în business are la bază performanța economico-financiară anuală a companiilor (cifra netă de afaceri a companiei, profitul realizat, eficienţa utilizării resurselor umane şi a capitalului), fiind elaborată la nivel național.

În cei peste 18 ani de activitate, echipa One-IT a reușit să se perfecționeze și, cu respect și grijă față de client, susține și accelerează procesul de dezvoltare a afacerilor prin digitalizare, care ajută la creșterea businessului clienților One-IT și implicit la dezvoltarea economică a județului.

One-IT susține că digitalizarea schimbă radical mediul social și de business prin tehnologiile IT potrivite. Tocmai de aceea, parteneriatele cu lideri din domeniul IT, ajută One-IT în furnizarea de soluții fiabile, testate cu succes și care aduc un plus de valoare clienților.

 

Iată câteva dintre soluțiile de digitalizare preferate de tot mai mulți clienți One-IT din România:

1️⃣ Echipamente IT și softuri de productivitate: laptopuri, PC, servere, softuri de productivitate (ERP, CRM, editare, colaborare în cloud , grafică etc.)

2️⃣ Securitate IT : antivirus, VPN, firewall etc.

3️⃣ Infrastructură IT: echipamente de rețea LAN și Wi-Fi, rețelistică completă

4️⃣ Managementul documentelor: imprimante, scannere, dispozitive semnătură electronică, arhivare electronică

5️⃣ Stocare și protecție a datelor: echipamente de stocare, backup – NAS-uri (Synology NAS), disaster recovery

6️⃣ Continuitate în business: UPS-uri, softuri de monitorizare energie

7️⃣ Comunicare la distanță: soluții de videoconferință, networking, platforme în cloud

8️⃣ Automatizare a proceselor: roboți software inteligenți

Acest premiu aduce o recunoaștere a muncii fiecărui membru al echipei One-IT, a celor peste 30 de parteneriate durabile pe care le-a construit, dar și a frumoasei colaborări pe care am creat-o de-a lungul anilor cu clienții One-IT. 

Cu recunoștință, Nicolae Onțiu, CEO & Fondator One-IT, a declarat: „Cu mare bucurie, primim pentru a zecea oară locul 1 în Topul firmelor maramureșene. Mă simt onorat și, în numele întregii echipe One-IT, doresc să mulțumesc tuturor celor care în toți acești ani ne-au oferit oportunitatea de a evolua și de fi mai buni. Mulțumesc partenerilor și colaboratorilor pentru deschiderea și profesionalismul unor parteneriate valoroase și, nu în ultimul rând, clienților One-IT pentru încrederea în puterea echipei și în soluțiile pe care le oferim în mod constant.

Mulțumim tuturor clienților, partenerilor și colaboratorilor pentru încrederea pe care ne-o acordă și ne motivează să ridicăm ștacheta tot mai sus, construind legături neprețuite cu fiecare în parte.” 

 

One-IT, Mai mult decât un expert, un prieten!

Site-ul oficial: www. one-it.ro

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *