Patru ani de SKiN MedSpa. Ce urmează?

November 8, 2022
19
Views


“Realizările vin datorită și cu schimbări, deoarece progresul constant este singurul lucru care-ți asigură acea dezvoltare sănătoasă în business. Afacerea noastră este cu și despre oameni, iar după 4 ani, simțim mai acut ca niciodată că trebuie să ne distanțăm de stereotipii, confuzii și să facem un pas în lateral, pentru că suntem unici în piață și vrem ca și conceptul pe care l-am dezvoltat cu multă muncă și devotament față de clienții noștri, să se bucure de un nou nume și un nou început, doar al nostru, unic, pe spatele căruia să nu se mai cațăre nimeni. Așadar urmează foarte curând o renaștere, un rebranding pe care îl pregătim intens”, a spus Adina Radu, fondatorul clinicilor SKiN MedSpa.

Conceputul Doctor SKiN a reușit în pofida faptului că nimeni nu ne oferea nici o șansă la început, atunci când spuneam că vom deschide prima clinică într-un centru comercial, cu parcare disponibilă, departe de paparazzi. Dar am mers pe convingerea corectă, de altfel, că oamenii apreciază cel mai mult calitatea la prețuri corecte. În momentul de față, prea puțini își permit să plătească doar promisiuni, iar lipsa de profesionalism este taxată imediat. Nu poți să reziști pe o piață competitivă fără să livrezi rezultate, iar noi am reușit să ne creăm un renume datorită rezultatelor pe care le-am obținut împreună cu clienții și clientele noastre”, a completat Adina Radu.

În ultimii patru ani, în clinicile Doctor SKiN s-a investit continuu în echipamente și personal. De exemplu, doar în ultimele 6 luni am adus dispozitivul Ultraformer III, care efectuează un tratament cu efect de lifting facial cu ajutorul HIFU (ultrasunete de intensitate ridicată), soluțiile injectabile Juvenus și Nucleofill pe bază de PDRN, NuEra – cel mai puternic dispozitiv de radiofrecvență medicală din lume la momentul actual, Morpheus 8, cel mai performant echipament de remodelare adipoasă subdermică din lume, Endospheres Therapy – cel mai relaxant tratament anticelulită și revoluționarul dispozitiv de epilare definitivă, Splendor X de la Lumenis, lider mondial în tehnologii pe bază de laser.

În curând, pacienții clinicilor Doctor SKiN se vor putea bucura de tratamente chirurgicale minim invazive, prin revoluționara tehnologie patentată de inMode, radiofrecvența medicală subdermică de lipoliză asistată. Tratamentele FaceTite, NeckTite și BodyTite reprezintă cea mai bună alternativă pentru liftingul facial chirurgical și liftingul gâtului, întrucât se obțin rezultate similare fără bisturiu, fără sângerare, fără durere și fără cicatrici, iar BodyTite este singura opțiune viabilă minim invazivă pentru liposucția chirurgicală.

În ceea ce privește personalul, pentru a depăși nivelul de așteptări al pacienților din ce în ce mai ridicat, respectă un protocol intens de traininguri, seminarii, practică și evaluare susținute de traineri ai producătorilor dispozitivelor și substanțelor folosite, dar și de specialiști externi din toată lumea. În patru ani de zile, echipa Doctor SKiN s-a mărit de la 4 angajați la 46 angajați și am extins colaborarea cu peste 16 dermatologi dar și medici specialiști și primari de chirurgie plastică.

“În februarie 2023 urmează deschiderea Doctor SKiN Băneasa iar în mai 2023 Doctor SKiN Fabrica de Glucoză. Pentru viitor ne propunem să continuăm campaniile de educare a publicului în ceea ce privește soluțiile reale pentru problemele estetice și medicale de care se poate bucura oricine în clinicile noastre. Considerăm că un pacient educat este un pacient mai câștigat, deoarece va ști mai bine unde să-și direcționeze efortul, mai ales cel financiar. Încercăm, de asemenea, să păstrăm politica noastră de prețuri prietenoase, oferind alternative de calitate, la prețuri accesibile pentru orice buget”, a încheiat Adina Radu.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *