Aparat dentar spark – Când ai nevoie de el?

November 10, 2022
20
Views


Ce dinți nealiniați poate corecta un aparat dentar Spark 

Dezvoltarea aparatului dentar Spark  se bazează pe experiența clinică, ortodontică din practică. S-a demonstrat că dezalinierile mai complexe pot fi tratate și cu acest tip de aparat dentar. Poți apela la un aparat dentar Spark dacă ai goluri între dinți, dacă ai mai mult decât o problemă estetică, adică o problemă funcțională, goluri, fie din cauza dinţilor prea mici, lipsa dinţilor fie din cauza migrării dinţilor care împiedică mestecarea eficientă şi pot pune stres asupra articulaţiilor temporomandibulare. Acolo unde dinții superiori și inferiori nu se îmbină corespunzător, adesea în zona incisivilor, aparatul dentar Spark îi mută puțin câte puțin în poziția corectă – foarte ușor.

Dinții din față aglomerați afectează funcția. Un aparat dentar Spark compensează aglomerarea și restabilește echilibrul între dimensiunile dinților și spațiul disponibil în gură. Dacă dinții superiori ies semnificativ peste dinții inferiori, de asemenea, poate fi instalat un aparat dentar Spark care mută ușor dinții proeminenţi în poziția corectă. Cu o mușcătură profundă, partea din față a maxilarului inferior mușcă palatul. O nealiniere a dintelui pe care mulți adulți o găsesc nu numai că deranjează vizual, ci o și resimt ca o piedică atunci când mănâncă, poate fi îmbunătățită cu acest tip de aparat dentar invizibil. Dacă dinții din spate mușcă corect împreună, însă dinții din față nu se aţin, Spark Aligner poate readuce această distanță la nivelul normal.

Cât timp durează tratamentul cu un aparat dentar Spark ?

Un aparat dentar Spark este realizat din materialul inovator TruGen™. Acest material oferă aparate dentare invizibile, mai clare și mai rezistente la pete. Un astfel de aparat dentar aplică o forță continua asupra dinților. Aparatul dentar este deosebit de confortabil de purtat, datorită marginilor netede și lustruite. Costul dispozitivului depinde nu în ultimul rând, de numărul de atele de care ai nevoie în mod special. Există trei opțiuni de terapie flexibile pentru aparatul dentar Spark:

Avansat. Tratament cuprinzător al dezalinierilor complexe, ajustărilor și alinierii nelimitate;Spark 20. Tratamentul deformărilor moderate;Spark 10. Cazuri de recurență și deformări minore, ajustare.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *