Totul despre liposucție

November 10, 2022
20
Views


Dar de atunci și până astăzi, capacitățile hardware ale medicinei au avansat considerabil și merită deja să afli totul despre liposucție. Definiția corectă a liposucției este îndepărtarea procedurală a grăsimii din volumul corpului. 

Liposucția – argumente pro și contra

Capcanele de grăsime apar cu un motiv. Organismul, incapabil să facă față excreției de calorii care intră în el, le depune acolo unde există o predispoziție pentru aceasta. Acest lucru poate fi oprit prin schimbarea dietei. Dar nicio altă metodă cunoscută nu este capabilă să îndepărteze excesul de grăsime la fel de rapid și local ca liposucția. Cu toate acestea, interferența în procesele metabolice și structura corpului va fi inevitabil stresantă pentru organism, așa că este necesar să se aleagă tipul de liposucție potrivit.

Merită liposucția?

Dezbateri nesfârșite despre câte celule adipoase ar trebui să fie în organism și cum ar trebui să fie distribuite, sunt încă în desfășurare. Aceasta înseamnă că definiția a ceea ce ar trebui să fie formele externe ale fiecărei persoane rămâne, de asemenea, controversată. Grăsimea corporală normală este apărătoarea organismului, formează suport termic și este o sursă de energie. Latura sa estetica este determinată de numărul şi mărimea celulelor adipoase – adipocite, şi poate fi ajustată de-a lungul vieţii printr-o alimentaţie corespunzătoare, aderarea la rutina zilnică, activitatea fizică pe măsură şi starea psihologică. Și dacă circumstanțele se dezvoltă în așa fel încât trebuie să te ocupi urgent de zonele cu probleme, atunci merită să iei în considerare liposucția. Liposucția este cea mai rapidă modalitate de a rezolva această problemă, există multe tipuri, sunt eficiente, sigure și economice. Liposucția nu este o metodă de tratament, deoarece nu corectează patogeneza bolilor. Cu toate acestea, din motive cosmetice și bariatrice pentru influențarea contururilor siluetei și a masei de grăsime, este cea mai eficientă.

Indicații și tipuri de liposucție

Liposucția trebuie să fie aplicată pe anumite părți ale corpului unde există depuneri pronunțate. Greutatea ar trebui să fie normală sau ușor peste medie. Obligatoriu trebuie să ai o stare bună a pielii în zona afectată și o sănătate bună generală. Deoarece orice lipoaspirație este stresantă pentru organism, nu este potrivită pentru toată lumea. Contraindicații deosebit de stricte există în boli în formă acută, tulburări cronice grave, funcționarea defectuoasă a sistemului endocrin, diabet zaharat, boli oncologice și formațiuni benigne, sarcina și alăptarea, patologia sistemului cardiovascular. Metodele de liposucție la beperfect.ro pot fi invazive (chirurgicale clasice), neinvazive (fără puncții cutanate dăunătoare), minim invazive sau  laser (prin puncții precise ale pielii). Implementarea lor determină pe deplin consecințele, posibilele complicații și reabilitarea necesară după liposucție. Nu ezita să faci liposucție la clinica BE PERFECT dacă vrei să ai un corp perfect. 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *